Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] sunmoners rift czy twisted triline

Qinia

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Summoners Rift. Dłużej się gra, można lepsze akcje stworzyć itp.

siema.

Opublikowano

Summoners Rift :) Można organizować lepsze akcje etc. więcej taktyk do wykorzystania i jungla ;)
Co prawda chyba nawet więcej IP jak już przedmówcy wyjaśnili ^^

Opublikowano

Summoner's Rift, ze względu na możliwość grania w 5 i bardziej rozbudowaną junglę. Do tego nie ma tam zbędnych dodatków typu apteczki, więc każdy champion polega tylko na tym co ma wbudowane. Do tego rozgrywki trwają dłużej niż na 3v3, dlatego można wykorzystać to na championach z dobrym late i nie poddawać się po kilku straconych towerach.

Opublikowano

Preferuję summoner's rift.

Twisted Treeline to dla mnie jakaś pomyłka Riot-u.

Dżungla jest bardzo mało rozbudowana i ogólnie cisnawo tam.

Są też jakieś badziewne apteczki i (okropnie niepotrzebne) ołatarze.

Opublikowano

Twisted Treeline, wolę dynamiczną rozgrywkę. Do tego nie dostaję kurwicy jak ktoś mówi '1st time jungle ranked', lub coś w tym rodzaju.

Opublikowano

Eh zalezy kto co woli... To Tak jakby napisac gdzie sie fajniej gra top czy mid... Kwestia gustu ;) Wd. mnie summoners rift, na poczatku gralem tylko 3x3 ale zmienili mapke ktora mi sie nie spodobala i sie przenioslem na 5x5, i tu jest lepiej

tumblr_n94ladHf5d1qckkfko1_500.gif

Opublikowano

Twisted bo tam wszystko wygrywam, łatwiej wykerować solo na trzech niż na pięciu. Na SR same gzuby i patafiany grają (W KILKU PRZYPADKACH) - szczególnie na rankedach.

Opublikowano

TT jak chcem szybko zarobić ip bo tam fatwiej wycerować bierzemy eve i dajemy rade a samoner jak gram z kumplami i dla fanu

x

Opublikowano

Moim zdaniem najlepiej zrobioną mapą graficzną jest Howling Abyss i The Crystal Scar. Twisted Treeline nie gram lecz, najgorzej graficznie Summoner (moje zdanie).

Opublikowano

dlaczego nikt nie wymienil dominiona?

twisted treeline poniewaz lubie naparzanke z moimi kumplami z boja

a i mozna isc na luzaku afk skrecic dzoja albo na balkon

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...