Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Kupno Słuchawki

Hybatyófo

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Słuchawki dla "graczy" wcale nie są lepsze to tylko naklejki jeżeli słuchawki są dobre w muzyce to będą tym bardziej w grze. Ja ci polecam słuchawki Sennheiser HD201, Philips SHP2700. Jam mam sennheiser'y kupiłem je niedawno, nosze je nawet po 10h dziennie i nic nie czuje żadnego bólu, dźwięk świetny a w cs'ie łatwo mi ogarnąć gdzie kto jest. Ale jeżeli miałbym wybierać spośród tych dwóch wybrałbym Creativy bez większego zastanowienia

Opublikowano

Słuchawki dla "graczy" wcale nie są lepsze to tylko naklejki jeżeli słuchawki są dobre w muzyce to będą tym bardziej w grze. Ja ci polecam słuchawki Sennheiser HD201, Philips SHP2700. Jam mam sennheiser'y kupiłem je niedawno, nosze je nawet po 10h dziennie i nic nie czuje żadnego bólu, dźwięk świetny a w cs'ie łatwo mi ogarnąć gdzie kto jest. Ale jeżeli miałbym wybierać spośród tych dwóch wybrałbym Creativy bez większego zastanowienia

Znaczy wiesz mam Creativy draco hs-850 i jestem troche zrażony do tej firmy w ciagu roku 3 raz na gwarancje z powodu odpadającej słuchawki ;/ Czytałem o tych sennheiser HD202 i średnio o nich pisali ;/

Opublikowano

Średnio mogą pisać o wszystkim. W tej cenie HD202 będą dobre, ewentualnie KOSS UR40. Tactic Alpha też są dobre bo mają dobrą obudowę i świetny mikrofon w zestawie, to bardziej słuchawki gamingowe choć z muzyką radzą sobie dobrze.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...