Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Miejsce akcji - RP

KurczakSwaj5

Miejsce Akcji  

5 użytkowników zagłosowało

1. 1. Dillimore & Blueberry vs Bayside

• Dillimore & Blueberry
    • Bayside
      0
    • San Fierro
    • Las Venturas
    • Palomino Creek & Montgomery

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

San Fierro ;) O ile dobrze przerobisz i zmodyfikujesz mapę - dodasz farmy, pola i inne to to miasto się nadaje. Masz tam kościoły, domy i budynki i jest nawet duże. Większość RP'ków dzieje się w Los Santos, a jeżeli chcesz aby twój był oryginalny zrób właśnie w takim nietypowym miejscu.

Opublikowano

Nie wiem czy mogę siebie nazwać wyjadaczem, bo na scenie RP dość długo czasu spędziłem i miałem okazję grać na wielu mapkach. Jeśli wiesz, że będzie dużo osób to polecam San Fierro, mnóstwo RP(ków) jest w LS, a jeśli chcesz być oryginalny(tak jak to napisał kolega wyżej) to SF by było dobrym rozwiązaniem. Jednak jeśli będzie mało osób, to polecam jakąś wieś(nie znam nazw :P) małe, ale wiesz, że za rogiem na stówę kogoś spotkasz i na pewno nie będzie nudno. Chociaż tak na dobrą sprawę dobre jest każde miasto/wieś, ale to jak się będzie grało zależy tylko i wyłącznie od ilości osób, i czy w mieście będzie ciekawie(jakieś eventy czy coś).

Opublikowano

Fort Carson, w sam raz na nowe projekty - klimatyczne miasteczko, z domkami jednorodzinnymi, posterunkiem policji, szpitalem, ratuszem, barami, stacjami benzynowymi (jedna mniejsza bezpośrednio w mieście, druga duża kawałek za miastem), miejscami na biznesy i frakcje, z małą przystanią na łodzie w sąsiedztwie jednostki wojskowej, zatoki, tamy i Big Ear.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...