Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Warto kupic serwer na hostingu lvlup.pro

33 użytkowników zagłosowało

1. 1. Kupic serwer na tym hostingu

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jakiś "nołnejmowy" hosting.. nie wiem, ja jestem takim człowiekiem co nie ufam takim hostingom, polecałbym ci wziąć najtańszy aby sprawdzić czy wszystko ok, ewentualnie później dokupić sloty.

Opublikowano

Uważam ze jak najbardziej. Hosting ma dobrze dobrane oferty. Posiada domene .pro co oznacza ze firma ma ogólno narodowy certyfikat, (profesjonaliści).

Pomagam w tworzeniu for IPB za darmo. Trzy letnie doświadczenie.

Opublikowano

Grunt, że to firma i na stronie jest REGON.

O błędach w C++ powie Ci kompilator, a o błędach w PHP klient..

Opublikowano

Uważam ze jak najbardziej. Hosting ma dobrze dobrane oferty. Posiada domene .pro co oznacza ze firma ma ogólno narodowy certyfikat, (profesjonaliści).

Em.. nie chcę nic mówić ale taką domenę można kupić za nie wielkie pieniądze na niektórych stronach :huh:

Opublikowano

Witajcie,

Jako że to mój pierwszy post na mpc, chciałbym się przedstawić.

Nazywam się Michał Frąckiewicz i jestem właścicielem hostingu http://lvlup.pro

Jeśli macie jakieś pytania związane z moim hostingiem to z chęcią na nie odpowiem.

Opublikowano

Zalety hostingu :

+ Dobry kontakt z Administratorem

+ Maszyny bez lagów

+ Rozsądne oferty

Ogólnie sprawy ujmując najlepszy hosting na jakim miałem postawiony serwer ;]

Niedługo otwieram server Hardcore, znajdziecie tam masę ciekawych rzeczy ;)

Opublikowano

Oferta wygląda ciekawie, Ale ja bym kupił na ovh.pl jakiegoś nie drogiego VPS'a nawet na mały serwer, Głównie takowe hostingi posiadają limit slotów który czasami jest bez sensu bo serwer z małą ilością pluginów oraz 2GB Mógłby dać rade z o wiele większą ilością slotów niż 20. To jest jeden z minusów. Takich hostingów ;)

Opublikowano

Ja bałbym się kupować z takich hostingów , korzystaj z bardziej zaufanych np: craftserve , mineserv.

Korzystaj. korszystaj. ja mam na lvl 200 slotow za 100 zl, dogadalem i mam od nich strone ts3 i domene wlasna za 100 zl :]

Opublikowano

Ja na Twoim miejscu nie pchał bym się w "niesprawdzone hostingi". Są takie hostingi jak: Ownserwer, Craftserve. Nimi się kieruj. Może jest ciut drożej, lecz jakość gwarantowana.

Opublikowano

Oferta wygląda ciekawie, Ale ja bym kupił na ovh.pl jakiegoś nie drogiego VPS'a nawet na mały serwer, Głównie takowe hostingi posiadają limit slotów który czasami jest bez sensu bo serwer z małą ilością pluginów oraz 2GB Mógłby dać rade z o wiele większą ilością slotów niż 20. To jest jeden z minusów. Takich hostingów ;)

Wystarczy napisać i dodam kilka slotów, o ile nie będzie to 50 czy 100 na 512MB RAMu ;]

Ja na Twoim miejscu nie pchał bym się w "niesprawdzone hostingi". Są takie hostingi jak: Ownserwer, Craftserve. Nimi się kieruj. Może jest ciut drożej, lecz jakość gwarantowana.

24h bezpłatnego testu chyba wystarczy żeby sprawdzić jakość, jak sądzisz? Znalazłeś gdzieś dłuższy okres testowy?

Opublikowano

Nikt nie korzysta z hostingu ale :

Hoster dal mi serwer testowy i bardzo swietnie sie sprawowal.

100 MB/slot Bardzo duzo.

Za taka cene oplaca sie . Chyba mozna zwiekszyc samemu sloty ale moga sie pojawic lagi. Watpie przy tym 100mb/s

Ocena Hostingu : 8/10

Opublikowano

Polecam mialem przyjemnosc rozmowy za adminem i preferuje nawet czasami on moze ci pomoc napisac plugin za drobna oplata . Polecam :-)

Opublikowano

Ja ci oferuje craftserve.pl Może i jest trochę drogi ale nie ma prawie żadnych lagów ;)

I Like OzZy,

I Like Cake!

Opublikowano

Sprawdz oferte cubehost.pl, darmowe domeny, itemshop, 100mb/slot za 1.5zł i bardzo dobry i szybki support! :)

Polecam hosting cubehost.pl

• 1 miesiąc temu...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...