Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] rankedy silver I-III

AdrianLepa

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam

Od dwóch miesięcy próbuje wbić golda grając około 3 gry dziennie , aktualnie jestem w silver III . Najwyżej byłem w silver II mając 65 pktów jednak ostatnio nastąpiła stagnacja przez dwa tygodnie i nie mogę wyjść na więcej niż +0 pktów w s II .Spadałem około 5 razy z drugiej dywizji na trzecią, czasem uda mi sie wygrać 8 gier pod rząd ale potem mam serie przegranych ( nie ważne kiedy zagram i tak przegram ) . Przeważnie gram mid / jungle , gdy gram topa to często widze , że bot przegrywa ( co wy robicie w takich sytuacjach ? ). Ogólnie pytanie brzmi jak przerywacie zła passe przegrywania rankedów ? Czy uda mi sie wybić czy to jest mój poziom?

Opublikowano

Bierz teleport i pomagaj na bocie. Wtedy wykluczysz prawdopodobieństwo, że bot przegra. Spushuj go szybko i wróć na topa. Przy tej taktyce musisz uważać na przeciwnego topera bo on raczej nie będzie stał bezczynnie na topie (o ile ma mózg). Na takie serie nic nie poradzisz, musisz grać grać i grać. Obejrzyj sobie LCS tam są różne taktyki i dużo się idzie nauczyć :)

Opublikowano

1. Jak bot przegrywa to najlepiej zrobić ganka lub poprosić o to junglera.

2. Złą passe przerywam odpoczynkiem, inwestycją w kilka picków na następne gry, a podczas gry dobrą muzą i graniem duo.

3. Nie wiem jak grasz, dlatego nie powiem Ci czy dasz radę wybić się wyżej.

Opublikowano

LOL Stary xD Ja mam identycznie to samo.

Przedchwilą wbiłem silver II i spadłem zaraz do silver 3 , oczywiście 3 afków dosłownie na start...

Już tak miałem 3 razy.

338fef45.png

100 - 200 - 300 - 400 - 500 Jeżeli Ci pomogłem liczę na LIKE :D

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...