Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie]telefon do 600zl do grania

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

witam !

szukam telefonu dla kolegi.telefon powinien mieć dobry aparat powyżej 5mpix.dobry procek powyżej 1ghz.i do 600zl.z trwałą obudową.oczywiście z androidem dlatego to jest w tym dziale napisane.

Mój mały Głodomor : Samsung r540       Mysz:  Logitech M100         Słuchawki :  Creative fatal1ty HS-800    I'd love this set.

Opublikowano

Sony Ericsson Xperia Arc S sam mam polecam i do grania i pisania dzwonienia czy przegladania internetu ;] aparat w jakosci HD system Android bardzo ładny ekran i kupisz do 600zł ja za mojego 2 miesięcznego z full gwarancją zaplaciłem 560 zl ;]

\

Opublikowano

@up do 600zl nowy a nie do 1k...

Telefon nie jest do grania tylko do dzwonienia.
Na allegro jest takie coś (osobiście wole windowsa niż androida)

a sony ericson xperia play?? pomyślana dla graczy... a moze czytales w jakiś żródłach że coraz wiecej osob kupuje telefony dla gier? a po za tym jakbyś chciał wiedzieć nie po to oni montują te cztero rdzeniowce z taktowaniem 2.0ghz.

Mój mały Głodomor : Samsung r540       Mysz:  Logitech M100         Słuchawki :  Creative fatal1ty HS-800    I'd love this set.

Opublikowano

ref

Opublikowano

Może Nokia Lumia 520 ? Ale ona jest z Windows Phone 8.

Posiadam tą Lumię i gry wszystkie śmigają.

Nie mogą być używane ?

Opublikowano

Przytoczę coś o tym wspaniałym procesorze BLU Vivo, "RISC, 32 bit, ARMv7, 2-rdzeniowy ARM Cortex-A9, 1 GHz, PowerVR SGX531T (Series5), wyświetlacz do 1280x720 pikseli, obsługa dual-SIM, modem HSPA" cud, miód i orzeszki.

@edit Oto jak wspaniale ciągnie NOVA 3 świetny procesor w tym telefonie, oczywiście od MediaTek

///linki wychodzące poza forum ukrywamy w code code.png
///tripipi

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...