Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Stat padding (pot. exp farming)

Cheyenne

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Czy jest to legalne - pytanie retoryczne:

http://battlefield.play4free.com/pl/forum/showthread.php?tid=118454

Regulaminowo stat padding to każda aktywność, która wymaga pomocy przeciwnika - m.in.. nie zdobywanie flag lub zdobywanie ich bez walki,zabijanie (często po 1000 na rundę) podstawionego przeciwnika, który stale jest "podnoszony" przez podstawionego medyka i najprostszy - ostrzeliwanie statycznego helikoptera, który naprawia się na padzie tak, aby go nie zniszczyć.

Każdy gracz, który ma nabite więcej jak 50k pkt w jednej rundzie prawdopodobnie paddinguje (jedyny wyjątek to dalian i karkand rush, gdzie można uczciwie zdobyć, jeżeli trafi się na noobów, które nie wychodzą nawet z ratio 2/25, a rundy trwają niemal do ostatniego ticketa). Oszusta można też poznać po pkt/minutę - powyżej 1000 będzie raczej stat padding.

Pytanie to dlaczego nie banuje się takich ludzi? Czy dlatego, że oszuści też kupują fundsy?

Przykład: (nie wiem dlaczego ludzie są tak leniwi, że będąc szturmowcem nabijają pkt nożem...)

post-987798-0-21759500-1376658591_thumb.jpg

post-987798-0-73111500-1376658606.png

Opublikowano

Jak ktoś regularnie wydaje kasę na BFP4F, to nie dostaje od razu bana. Byłem tego przypadkiem, jak jeszcze nie wiedziałem, że to co robię to statspadding, i z kuzynem na LAN party uczyliśmy się latać heli, i wbiłem ponad 19k punktów, i to tylko we dwóch. Ktoś mnie zgłosił, EA napisało na email, że dostaję ostrzeżenie. A kuzyna, który nie wydawał w ogóle kasy na bfp4f i nabił chyba ze 17k punktów, i dostał bana.

Jeżeli poszukujesz listy ID przedmiotów Minecraft, komend WorldEdit, to zapraszam do mojego poradnika!

25hmxok.png

Opublikowano

Mówisz że takiego kogoś zgłaszałeś i nie chcą zbanować?

To w takim razie lepiej zrobisz jak go zgłosisz na blackliste, zostaną mu wtedy serwery EA i nic po za tym ;d

LOL

Opublikowano

Na nikogo nie donosiłem... ale nie jest jakimś wielkim wyzwaniem dla EA zrobić zapytanie - wszyscy gracze o killstreaku powyżej 1000 (uczciwie można zrobić ok. 100) i ban. Być może boją się odpływu graczy, zwłaszcza tych skorych do płacenia.

EDIT: no i zrobili zapytanie i bany poleciały na oszustów i na uczciwych graczy, tak to jest jak bot karze ludzi...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...