Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem] Zgubiony telefon ;c

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Wczoraj na takiej miejskiej imprezie zgubiłem telefon (HTC Desire HD), jest jakaś szansa na odzyskanie go ? Telefon nie na abonament.

Zmieniłem upodobania... Pomogłem ? - Lubię To !

90% Nastolatków dostałoby załamania nerwowego, gdyby Justin Bieber stał na dachu wieżowca i miał zamiar skoczyć. Jeśli należysz do tych 10%,

które wzięłoby krzesełko i popcorn i darło się: "Skacz lamusie!"- wklej to na swoją sygnaturę!

Opublikowano

Jeżeli miałeś tam kartę sim to spróbuj zadzwonić może okaże się to uczciwa osoba która odbierze i odda (ale są małe szanse na uczciwość;/)

QuadCore Intel Core 2 Quad Q8200, 2333 MHz (7 x 333) Acer EQ35M ATI Radeon HD 4890 1GB HIS Tacens Radix III 720W Hynix 2GB GoodRam 2GB DDR2 Zalman Z9 Plus Hitachi HDS721616PLA (153 GB) Hitachi HDT725040VLA (372 GB)

Opublikowano

Możesz wywiesić ogłoszenia, popytać ochroniarzy. Szczerze mówiąc skoro to było na wiejskiej zabawie, to marne szanse na odnalezienie pewno ktoś znalazł i przywłaszczył sobie albo sprzeda gdzieś. Zwłaszcza, że był na kartę.

Opublikowano

Kartę możesz jedynie zablokować chyba. A co do telefonu to jeśli znałeś te osoby z imprezy i któryś z tych znajomych go znalazł to zapewne Ci odda. Popytaj tych co byli. Lecz jeśli nie znałeś tych osób to mała szansa, że go odzyskasz.

674071459604241683421.gif

Opublikowano

Zależy - bo można wcześniej zrobić sobie zdalną kontrolę i wtedy można namierzać, blokować itp. A tak to szanse marne :/ Ewentualnie zadzwoń na swój numer, dogadaj się czy coś w tym stylu

Od dnia 1.11.2013r. 14:17 zobaczono moje posty licznik-56-90712-stat.png razy ;)

Opublikowano

Nie wiem czy w htc jest cos takiego jak w samsungach, mozesz na samsungu wejsc na strone i zlokalizowac telefon, zablokowac etc.
Musisz poszukac czy twoj telefon ma cos takiego

Opublikowano

Dobra, koledzy pytali ludzi i jeden się wystraszył i przyznał. Dzisiaj idę po ten tel i już nigdy nikomu nic nie ukradnie ;)

Zmieniłem upodobania... Pomogłem ? - Lubię To !

90% Nastolatków dostałoby załamania nerwowego, gdyby Justin Bieber stał na dachu wieżowca i miał zamiar skoczyć. Jeśli należysz do tych 10%,

które wzięłoby krzesełko i popcorn i darło się: "Skacz lamusie!"- wklej to na swoją sygnaturę!

Opublikowano

Dobra, koledzy pytali ludzi i jeden się wystraszył i przyznał. Dzisiaj idę po ten tel i już nigdy nikomu nic nie ukradnie ;)

i jak odzyskałeś tel ?

Na przyszłość kup Cerberusa za 12 zł + aktywuj zdalne namierzanie tel (przez menager urządzen z androidem) i jak zgubisz zawsze bedziesz miał jakieś szanse :)

PS.Mam nadzieje ,ze złodziej dostał po mordzie.

11967467.jpg

Opublikowano

shshahahah zgubić telefon w polsce pls, tylko idiota by Ci oddał XDD no cóż powiem tyle, mozesz sie pozegnac z telefonem, na przyszlosc pilnowac telefonu albo uzbroic go w aplikacje sraplikacje do namierzania, ubezpieczyc i wgl

Sympatyczny, Kochający, Umiłowany, Romantyczny, Wielki, Inteligentny, Empatyczny, Ludzki - po prostu JA!

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...