Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem]Lego LOTR

Jojo1910xD

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam , pożyczyłem sobie od kolegi Lego LOTR i zainstalowałem.Problem w tym że jak nacisne ikonke 2 razy nic sie nie dzieje , gra sie nie uruchamia. Uruchomienie w trybie admina i zgodnosc z XP SP3 nie pomaga, co jeszcze mogę zrobić?

Budowniczy
Opublikowano

To jest poprostu błąd systemu, niektóre systemy tak mają, rozwiązaniem jest poczekanie ok 20-30 min, nawet do 1godz, ja miałem tak z grą Gothic 2, więc musisz poczekać, innego rozwiązania nie znajdziesz, nawet na najlepszych stronach :P

Możlwość jest też zaatkualizowania sterowników, ale nie wiem czy to podziała.

Jeśli nadal będziesz miał pytania pisz, odpowiem.

Gdy odczekasz ten wyznaczony czas, i ci się włączy gra, potem już nie będzie tego problemu.

Pozdrawiam.

Budowniczy
Opublikowano

Reinstal gry, bądz usuniecie, wszystkich możliwych plików gry, i następnie, install, jeśli, to już zrobiłeś, musisz restat komputera, następnie włącz w trybie Adminstratora, i potem, z właściwościami Windows XP SP3, myśle, że wtedy zadziała, ale rób tak jak ci pokazałem !

Pozdrawiam !

Budowniczy
Opublikowano

Inaczej mówiąc, twój system jest zły, tak się zdaża, że co jakiś system, tak zatnie grę, że nieda się włączyć, a co dopiero grać, a więc nawet gdybyś włączył, by ci się samo wyłączało, więc odradzam, problem jest jednak nie do rozwiązania, przykro mi, no ale tak się zdaża :(

Nic na to nie poradze.

Wina systemu, poprostu jest. Nic nie zrobisz.

Pozdrawiam...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...