Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem] Zmiana e-mail

Comed

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć, mam problem ze zmianą adresu e-mail. Otóż, gdy wpisuję nowy e-mail i zatwierdzam zmianę wyskakuje mi okienko gdzie jest napisane " Email weryfikacyjny został wysłany na currently registered email address. Aby pomyślnie zakończyć zmianę adresu email, kliknij na link wysłany w mailu " Problem polega na tym, że nie otrzymuję takiego linku na moim e-mailu. Skrzynkę pocztową posiadam na yahoo.pl

45a1e9d714fa5.jpg
Opublikowano

Nic nie pomogło, zrobiłem e-mail nawet na o2 i ciągle nic. Nie rozumiem dlaczego tak jest.

Tym bardziej ja nie wiem. Takie sprawy musisz załatwiać z teamem gry, więc tak jak mówiłem napisz do support'u.

xD 

Opublikowano

Cześć, mam problem ze zmianą adresu e-mail. Otóż, gdy wpisuję nowy e-mail i zatwierdzam zmianę wyskakuje mi okienko gdzie jest napisane " Email weryfikacyjny został wysłany na currently registered email address. Aby pomyślnie zakończyć zmianę adresu email, kliknij na link wysłany w mailu " Problem polega na tym, że nie otrzymuję takiego linku na moim e-mailu. Skrzynkę pocztową posiadam na yahoo.pl

WŁASNIE NA TYCH NIEKTURYCH SERWERACH JEST PROBLEM

Sprawdzałem na starym mailu.

PISZ NA STARY

Sprawa jest dziwna. Polecam skorzystać z Gmail, jeżeli będą nadal takie problemy, wyślij support.

TAK BO TO PROBLEMY NA GRZE

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...