Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie]Przenosiny na EUNE

wiktorze

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema. Mam problem mianowicie: przeniosłem się na serwer rosyjski, z brązu 2 wbiłem silver 4 i pytanie czy teraz jak przeniosę się na EUNE to czy zachowam ten silver 4. I jeszcze czy warto? Moja nazwa przywoływacza to TheRamzeks liczę na szybką odpowiedź.

Opublikowano

Czemu miałbyś nie zachować ? Jeśli już jesteś na Tureckim i Ci się fajnie graj to wbij chociaż gold i potem się przenoś . Na Eune nie będzie tak łatwo.

Opublikowano

Po transferze będziesz musiał rozegrać 1 rozgrywkę, a po niej system dobierze Ci dywizję jeszcze raz wg. rankingu danego serwera oraz patrząc na twoje obecne win/lose. Tak więc po transferze twoja dywizja najprawdopodobniej ulegnie zmianie.

Opublikowano

Na eune kolega grający podobnie wbił plat 3 może trochę fart ale na ruskim nie mam z kim grać bo koledzy na eune z ru się przenieśli. Zauważcie że moje konto na eune cały czas istnieje i jest w brąz 1 :(

Obecnie mam 78 winów i 77 lose.

Opublikowano

Inny kolega był w brąz V na ruskim przeniósł się i wylądował w brąz 1, bo jego konto na eune istniało i było w brąz 1. Jak będzie w moim przypadku?

Opublikowano

Jak masz 78 w i 77l to masz dużą szansę na to samo co masz wbite. Dobij +10 w/l i wtedy masz pewność że zostaniesz w silverze.

Podpowiedzią może być to z kim grasz w teamie, jak same silverki nie jest źle, jak dostajesz dodatkowo goldy to jest bdb. i możesz bez obaw się przenieść.

League of Legends

Opublikowano

No to będziesz miał brąz 2 jestem tego pewny : ) Kolega miał identyczną sytuację tylko on przeniósł się a po roku dopiero wrócił i teraz ma problem bo ma Silver a ma MRR Platyny i gra z samymi platynami .

Opublikowano

Ostatnio dobrało mi do teamu gold V i w przeciwnym też był gold V więc nawet dobrze. Mam już 80 win i 77 loss :) moich kolegów którzy przenieśli się na eune od razu wzięło do dywizji które mieli przed przeniesieniem na ruski także ja się boję że znowu będę w brązie :( i oni nie musieli grać żadnego rankeda, dlaczego? Czy ze mną też tak będzie?

Opublikowano

Jeżeli będziesz miał zajęty nick to wtedy piszę się do Riot'u z tym problemem , że twój nick jest zajęty . Oni każą ci zrobić nowe konto możesz sobie wziąć jaki nick chcesz a oni dają ci 30 lvl ale rankedy musisz grać od nowa czyli standard 10 meczów . Runy i postacie się ma te co się miało ip tak samo . Oczywiście te konto co jest na ruskim będzie miało 1 lvl i nic .

Tak było w przypadku moich trzech kumpli .

Opublikowano

Czemu miałbyś nie zachować ? Jeśli już jesteś na Tureckim i Ci się fajnie graj to wbij chociaż gold i potem się przenoś . Na Eune nie będzie tak łatwo.

'Czemu miałbyś nie zachować?', a dlatego że to inny serwer, i nie będzie w silverze 4, spadnie.

tumblr_nrthjyZ6c31u4ug6zo1_500.gif
exMPC Media Team Lider || exMPC Graphic Team || exModerator || exMentor || VIP

Opublikowano

'Czemu miałbyś nie zachować?', a dlatego że to inny serwer, i nie będzie w silverze 4, spadnie.

Coś słyszałem że Turek nie jest gorszy od EUNE , łatwiej tam wbić do golda ;)

Opublikowano

Coś słyszałem że Turek nie jest gorszy od EUNE , łatwiej tam wbić do golda ;)

Naucz się czytać ;)

Jak masz podbne w/l ratio to zapewne w silverze zostaniesz

• 3 tygodnie później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...