Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie]Straszny spadek fps. Co robić?

Will.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mam taki problem że od dwóch dni mam strasznie mało fps od 5 do 15. A ze trzy dni temu na tych samych ustawieniach miałem 45-50fps i to była norma. Nie wiem czemu tak strasznie spadły mi fps. W lol'a grałem cały czas z włączonym Game Boosterem i były po te 45-50fps. A teraz jak gram też z włączonym Boosterem mam po te 5-15. W czym jest problem. Laptopa nie mam słabego jest to Windows 8.

-6 GB Ramu

-2.5 Ghz

-64bit.

Opublikowano

Karta:

AMD Radeon. HD 7670M

Procesor:

5gmr.jpg

To zrób tak jak pisałem , jeśli nie pomoże to format , masz mocny komputer . Możliwe że Ci się coś przegrzało ;) Rozkręć pudło i po sprawdzaj .

Opublikowano

To zrób tak jak pisałem , jeśli nie pomoże to format , masz mocny komputer . Możliwe że Ci się coś przegrzało ;) Rozkręć pudło i po sprawdzaj .

Zaraz wejdę w grę bo CC zrobiłem porządki. Zobaczymy czy coś się zmieniło. Zaraz zrobię edita :)

@Edit. Działa płynie stoi na 20 fps. Ale i tak muszę na to wygląda zrobić formata dzięki bardzo. :))

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...