Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Jagdtiger 8.8 cm

fenxpl

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Mam problem ,a chodzi mi dokładniej o czołg Jagdtiger 8.8cm.

Chciałbym sie dowiedzieć czy ten czołg warto kupić .

Pozdrawiam .

Opublikowano

Jest wart zakupu tanie pestki strzela co 4.5 sek po 220, troszkę mało mobilny dobry pancerz ma (tylko musisz chować dolną płytę:) ) ma bardzo celne działko i spokojnie mozna snajpic :)

Opublikowano

A ma problem z przebijaniem 8-9 tierów?

Ma lekki problem. Ja polecałbym Ci dozbierać do T34. Ale ogólnie mówiąc warto go kupić. Przedni pancerz mocny( bez płyty dolnej ). Mobilnością nie grzeszy, ale daje rade.

1376908392-U992821.png

by Presidont

Opublikowano

A jak znam weak spoty?

Ogólnie ja mam prawie 5tys. bitew więc trochę ogarniam .

To kupuj. Jak znasz weak spoty to powinieneś większość przebijać.

1376908392-U992821.png

by Presidont

Opublikowano

A wie ktoś może ,czy T34 zostanie usunięty ze sprzedaży?

Nic nie słyszałem na ten temat. Raczej nie, bo to bardzo dobry i lubiany czołg. Jedyne co wiem to to, że do sprzedaży ma trafić 112.

1376908392-U992821.png

by Presidont

Opublikowano

Od jutra (7:00) "Jaguś" tańszy o 15% :D

Gdzieś to wyczytał? Jak to prawda to trzeba skorzystać i kupić do kolekcji.

1376908392-U992821.png

by Presidont

Opublikowano

Pozdrawiam .

kup se to

Od jutra (7:00) "Jaguś" tańszy o 15% :D

kupujcie

Jak lubisz niemieckie TD'ki to ten czołg jest idealny dla Cb. Grałem nim parę razy u znajomego i u mnie ma on bardzo duży + :)

niemcy są dobre

Jak lubisz niemieckie TD'ki to ten czołg jest idealny dla Cb. Grałem nim parę razy u znajomego i u mnie ma on bardzo duży + :)

i bdb wali

Opublikowano

kup se to

kupujcie

niemcy są dobre

i bdb wali

I kolejne, gdybym mógł dostałbyś za każdą odpowiedź 5%. Twoje posty nic nie wnoszą do tematu.

1376908392-U992821.png

by Presidont

Opublikowano

Mam w garażu i mogę napisać że bardzo dobry money maker ze względu na tanie pestki i mm do 9 tierów.

Posiada też dobry pancerz przedni z wyjątkiem dolnej płyty oraz bardzo celne działo i szybkim reloudem coś koło powyżej 4 sekund któree wystarcza na wszystkie 8 tiery i 9 jak się zna weakspoty

cristiano_ronaldo_by_hector_elrojo-d62sr

Opublikowano

Dziwne porównanie, czy kupić 8.8 czy T34, to dwa totalnie inne czołgi, T34 ma jeździć w pierwszej linii a 8.8 musisz stać gdzieś daleko za teamem i snajpić zza krzaczków.

8.8 ze względu na większy dmg na bitwe i mniej obrażeń przyjęty ( przeważnie ) zarobi więcej, niż T34 czy inne 8 tiery premium, jeśli np lubisz grać medem, lub szybkim heavikiem to poczekaj do aktualizacji 0.8.8 tam będziesz miał 112 i T-34-3

Opublikowano

Dziwne porównanie, czy kupić 8.8 czy T34, to dwa totalnie inne czołgi, T34 ma jeździć w pierwszej linii a 8.8 musisz stać gdzieś daleko za teamem i snajpić zza krzaczków.

8.8 ze względu na większy dmg na bitwe i mniej obrażeń przyjęty ( przeważnie ) zarobi więcej, niż T34 czy inne 8 tiery premium, jeśli np lubisz grać medem, lub szybkim heavikiem to poczekaj do aktualizacji 0.8.8 tam będziesz miał 112 i T-34-3

T34 do pierwszej linii? xD Tym się do pierwszej linii nie jeździ nawet w bitwie gdzie jesteś jedynym T8.

8.8 snajpić z krzaczków? Grałeś ty tym kiedyś? Krzaczki i Jadźka to dwie sprzeczne rzeczy. Wspomagasz HT z drugiej linii, a nie stoisz w krzaczkach. Ten TD nie ma camo.

Opublikowano

Pozdrawiam .

Tak jest fajny . Tylko wolny grałem nim na tescie na 8 i 9 tierach rozwalisz kazdego :) zarabia 80k-150 spokojnie ( oczywiscie mowie o sobie ) ty tak po 60-100 zarobisz :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...