Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[DL]Nowy Wierzchowiec - Dinożałr

MaRcZuK

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Marczuk ..

Skoro coś dodajesz to chociaż to reupa rób na inny hosting typu : speedyshare.com ...

Bo to już się robi nudne , a inni na tym tracą..

Dinozaur mi się na pewno przyda..

Opublikowano

Umieść te wszystkie wierzchowce w 1 temat a nie co 1 wierzchowiec robisz nowy teamt

graphic.png

i7-6700K l MSI GTX 1080 X l 2x8GB 3000MHz l MSI Z170A l SSD HyperX 240GB

Opublikowano

Umieść te wszystkie wierzchowce w 1 temat a nie co 1 wierzchowiec robisz nowy teamt

Ojej 2 wierzchowce w osobnych tematach no nie tragedia , nie musisz wogole wchodzic w te tematy.

Znalezione osobno m wiec wrzucone osobno.

Opublikowano

Ojej 2 wierzchowce w osobnych tematach no nie tragedia , nie musisz wogole wchodzic w te tematy.

Znalezione osobno m wiec wrzucone osobno.

ej, pierdol sie

Opublikowano

Nie za ciekawie to wygląda w grze, odbiega to od tematyki Metin2 ale nie jest do końca taki zły. Jakby się go przerobiło to kto wie :D.

lg9a.png

Opublikowano

640px-Z%C4%99bacz_w_Arcanii.jpg564617draghettomedio.png

Tak sobie porównuję i myślę myślę i ten z Arcani robił profesjonalista a ten z epvp początkujący sama praca nie jest zła ale skopiowanie z epvp jest żenujące :> Jemilo też tak robił/ła ale przestał/ła i próbowała coś swojego zrobić ^_^ ale po tobie widzę że dalej się upierasz i dalej będziesz robił denne tematy które są z 1/2/3 stron epvp -.0 co do tematu lipa nie pobieram a jakbym widział to na jakimś serwerze to nawet bym nie wchodził na tą mapę bo odechciewałoby mi się grać o_O

Opublikowano

640px-Z%C4%99bacz_w_Arcanii.jpg564617draghettomedio.png

Tak sobie porównuję i myślę myślę i ten z Arcani robił profesjonalista a ten z epvp początkujący sama praca nie jest zła ale skopiowanie z epvp jest żenujące :> Jemilo też tak robił/ła ale przestał/ła i próbowała coś swojego zrobić ^_^ ale po tobie widzę że dalej się upierasz i dalej będziesz robił denne tematy które są z 1/2/3 stron epvp -.0 co do tematu lipa nie pobieram a jakbym widział to na jakimś serwerze to nawet bym nie wchodził na tą mapę bo odechciewałoby mi się grać o_O

Robie co chce tego mi nie zabronisz , jesli to zenujace to nie wchodz w te tematy i po problemie , kilku osobmo sie przydalo wiec wyjdz tematu i go nie zasmiecaj.

PS Tak czy tak profesjonalna grafika nie pasuje do metina.

Opublikowano

Robie co chce tego mi nie zabronisz , jesli to zenujace to nie wchodz w te tematy i po problemie , kilku osobmo sie przydalo wiec wyjdz tematu i go nie zasmiecaj.

Czyli rozumiem to co gówniane powinno być w metinie a to co jest udoskonalone nie?

Opublikowano

Prawie nikomu się nie przydało.

Większość co tak napisała nie ma serwera, napisali tka tylko dla posta, Wiem bo przecież sam coś dodaje na mpc.

@TOP

Strasznie lipne ma cięcia, takie proste ;d

Opublikowano

Prawie nikomu się nie przydało.

Większość co tak napisała nie ma serwera, napisali tka tylko dla posta, Wiem bo przecież sam coś dodaje na mpc.

@TOP

Strasznie lipne ma cięcia, takie proste ;d

Nie napisalem ze akurat to sie przydalo tylko inne ktore wrzucilem , zreszta niektorzy oszczedzaja sobie i nie pisza dennych komentarzy tylko poprostu pobieraja.

Opublikowano

To chociaż załóż temat "Rzeczy z Epvp" i tam wrzucaj te rzeczy -.0 tak jak to zrobił Boooooooooooooooooo czy jakoś tak tyle że z swoimi broniami :]

• 1 rok później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...