Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[DL]Nowy portal

MaRcZuK

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Marczuk bez obrazy, ale dorwałeś się jak dzieciak do epvp i wstawiasz każdą PODKREŚLAM SŁOWNIE każdą rzecz która Ci się spodoba. Bezsens lepiej już zrobić temat "Fajne rzeczy z epvp" i tam to wszystko wstawiać ...

@topic

Po co za bardzo kombinować z portalami, a ten wykorzystany jest z jakiejś gry (nie pamiętam jakiej)

Opublikowano

Marczuk bez obrazy, ale dorwałeś się jak dzieciak do epvp i wstawiasz każdą PODKREŚLAM SŁOWNIE każdą rzecz która Ci się spodoba. Bezsens lepiej już zrobić temat "Fajne rzeczy z epvp" i tam to wszystko wstawiać ...

@topic

Po co za bardzo kombinować z portalami, a ten wykorzystany jest z jakiejś gry (nie pamiętam jakiej)

Zachowaj kulture panie dorosly , nie jestem zadnym dzieciakiem poprostu wrzucam, nie musisz wchodzic do tematu i komentowac jak Ci sie nie podoba.

Nie wrzucam kazdej ktora mi sie podoba , tylko wiekszosc nowo wrzuconych rzeczy na epvp.

Opublikowano

Zachowaj kulture panie dorosly , nie jestem zadnym dzieciakiem poprostu wrzucam, nie musisz wchodzic do tematu i komentowac jak Ci sie nie podoba.

Nie wrzucam kazdej ktora mi sie podoba , tylko wiekszosc nowo wrzuconych rzeczy na epvp.

Kolega 2 posty wyżej dobrze Ci napisał ale ok wiem że chcesz nabić trochę postów i zdobyć trochę lajków ale nie tędy droga..

791f747188ac8.png

Opublikowano

Kolega 2 posty wyżej dobrze Ci napisał ale ok wiem że chcesz nabić trochę postów i zdobyć trochę lajków ale nie tędy droga..

A czy gdzies widzisz podpis prosze o lajki? Robie to bo tak mi sie podoba.

Jemiło v2? Daruj sobie te kopiowanie.

@Topic: nawet ładne ale szkoda, że z epvp. Niestety nie skorzystam.

Bede wklejal poki mam do tego prawo. :)

Opublikowano

A czy gdzies widzisz podpis prosze o lajki? Robie to bo tak mi sie podoba.

Bede wklejal poki mam do tego prawo. :)

Nie musisz podpisywać i tak każdy wie o co Ci chodzi.

@Topic: Po dłuższym namyśle nadal nie skorzystam z tego modelu chociaż jest ładny.

1011932_514376648616209_1943977858_n.png
Opublikowano

Wskaż mi fragment mojego pierwszego tekstu, który nie był kulturalny. Nie napisałem Ci, że jesteś dzieciakiem tylko do tego określenia przytoczyłem moją myśl, więc nawet obrazy tam nie ma ;)

Co do pogrubienia. Każdy ma przeglądarkę jak ma przeglądarkę ma też pewnie internet skoro ma internet to może skorzystać z usług google jak już może korzystać z usług google może sobie "przetłumaczyć" to co piszą na epvp jak już sobie używa tłumacza może sam bez zaśmiecania tego subforum pobrać potrzebne dla niego rzeczy.

@topic

Ładnie obrobione, fajne wykonanie.

Opublikowano

Model jak najbardziej ładny, ale nie lepiej samemu coś się pofatygować, zrobić i mieć z tego satysfakcje, że Polak zrobił i dał w sieć, aby inni korzystali, a nie trzymali tylko dla siebie ?

Tak tylko temat za tematem i pokazujecie jak to ludzie z epvp nasz przewyższają tzn tych co wchodzą na te forum ;)

da5e9f82fbb05240438e374847f4a6f9.gif

Opublikowano

Model jak najbardziej ładny, ale nie lepiej samemu coś się pofatygować, zrobić i mieć z tego satysfakcje, że Polak zrobił i dał w sieć, aby inni korzystali, a nie trzymali tylko dla siebie ?

Tak tylko temat za tematem i pokazujecie jak to ludzie z epvp nasz przewyższają tzn tych co wchodzą na te forum ;)

Zgadzam się ze wszystkim co powiedziałeś.

Co do tematu, to model mi się bardzo podoba, niestety nie skorzystam bo jest to teleport z epvp a nienawidzę tej strony :).

Ale ktoś na pewno wykorzysta ;).

lg9a.png

• 1 rok później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...