Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Dziwny Ban Na Globalu.

Shakers

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Jechałem na bocie z moda kamera przez 2,5tyg bez przerwy bez bana . Wczoraj postanowiłem zostawić dwa boty obok siebie żeby razem dropiły . Wszystko spoko rano wstaję patrzę na jednym koncie jest ban ,a drugie normalnie się loguje. I tu rodzi się moje pytanie bo nikt nie mógł mnie nagrać bo dostałbym bana na dwa konta bo były wystawione obok siebie ,a jeżeli GM by wbił i zobaczył mnie to powinien zadziałaś wykrywacz Gm'a i może to zawiodło jeden metek się wyłączył się ,a drugi nadal bocił ?

Może miał ktoś taki przypadek ? Proszę o wypowiedzi :)

65776504175913733440.png

00354592618056377658.jpg

Opublikowano

Może ten co nie zbanowany zawiesił się? i np nie bocil gdy drugie gm banował

Konto które dostało bana mogło być już zgłoszone na support

a te które nie otrzymało bana nie było zgłaszane

dlaczego? bo gm nie banują za filmiki na wh, botach itd... konto leci pod "nadzór" wtedy gm sprawdza Cie cały czas aż się zalogujesz na metka = logujesz się na bocie perm

1378747514-U216092.jpg

Opublikowano

Ale konto które dostało bana było wyexpione na bocie do 30lvl i później stało 3tyg tylko z rzeczami do shopa albo coś w tym rodzaju no i wczoraj od razu ban .

65776504175913733440.png

00354592618056377658.jpg

Opublikowano

A może to ta postać którą wcześniej dropiłeś na kamerze starsza ?

I ktoś cie wcześniej wyczaił i nagrał . ;]

I admini później zobaczyli filmik i ban . ;p

Opublikowano

Expiły obok siebie,ale może ktoś przechodził obok was,i zauważył tylko jedną postać? Może druga,będąc kilka metrów (pikseli?) dalej,nie znalazła się w zasięgu wzroku gracza,i jej nie zgłosił.

Bo chyba nie stały w tym samym miejscu,na tych samych koordach.

Opublikowano

Prawdopodobnie ktoś zgłosił na support tylko 1 Twoją postać z jakimś screenem, a GM po prostu przeoczył tą 2 postać.

graphic.png

i7-6700K l MSI GTX 1080 X l 2x8GB 3000MHz l MSI Z170A l SSD HyperX 240GB

Opublikowano

Na każdą powiązaną ? Jeżeli mogę dostać to na maila . I jak to jest możliwe ,że na Bobie expią dzień/nic bez przerw i nie wyłapują ?

65776504175913733440.png

00354592618056377658.jpg

Opublikowano

Na każdą powiązaną ? Jeżeli mogę dostać to na maila . I jak to jest możliwe ,że na Bobie expią dzień/nic bez przerw i nie wyłapują ?

Zmienne IP.

Zgłoszonych tylko nadzorują pamiętaj o tym i powiedz mi czy ta postać co została zbanowana jest starsza od tej co bana unikła?

Zostawiłeś boty na noc tak? Gdy się obudziłeś były wylogowane?

Opublikowano

Bot który dostał bana miał 3tyg ,a druga postać 1,5 tyg ,zostawiłem na noc .Jak rano wstałem obie postacie był logniete .

65776504175913733440.png

00354592618056377658.jpg

Opublikowano

Tyle odpowiedzi. Może wywaliło cię albo przez chwilke nie bocil. Lub poszedł gdzies dalej a GM ogarnoł po logach lub po filimku :)

d2dp.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...