Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[pytanie] co bardziej opłacalne

shataa

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

siemka

mam do wydania 100zl

co będzie bardziej opłacalne - rp przelewem lub psc czy reffaile na allegro?

psc i przelew poszłoby na moje główne konto - ile mialbym rp?

reffy poszłyby na nowe konto, ile miałbym za 100zl rp i ip

dam liki

Opublikowano

Na jakiego chuja tracić 100 zł na grę, która i tak ci się kiedyś znudzi? Nie lepiej ciuchy sobie kupić, prezent dziewczynie czy coś? Tracę wiarę w ludzkość, 0 szanowania pieniądza.

WARNujcie ile chcecie, ale to jest prawda !

Opublikowano

@UP

to ze tobie szkoda to nie znaczy ze innym tez ..

moze jeszcze nie ma dziewczyny ? Lapie 5 tysiecy na reke mieszka u rodzicow wiec oplatami sie nie martwi .. i na co ma to stracic na dziwki i koks ? ;o

sygnatura3.png

Opublikowano

Na jakiego chuja tracić 100 zł na grę, która i tak ci się kiedyś znudzi? Nie lepiej ciuchy sobie kupić, prezent dziewczynie czy coś? Tracę wiarę w ludzkość, 0 szanowania pieniądza.

Po co tracić 100 zł na ciuchy gdy możesz z nich wyrosnąć albo przestaną ci się podobać? Nie lepiej kupić prezent dziewczynie, której prawdopodobnie nie masz czy coś? Tracę wiarę w ludzkość, 0 mózgu.

@Najbardziej opłaca się PSC, nie musisz czekać, tylko iść do kiosku i kupić. Na przelew musisz czekać, a nagrody z referali możesz stracić albo ktoś cię po prostu oszuka.

Come on, shoot faster,

Just a little bit of energy!
I wanna try something fun right now,
I guess some people call it anarchy!
Opublikowano

2 pierwsze odp

ciuchy i wszystko co mi potrzebne do 18 roku życia mam zapewnione u rodziców

kase mam bo ostatnio jakoś tak wyszło że nie wydawałem kasy na pizze, nie kupywalem nowego roweru itd więc w sumie mam troszkę oszczędności

czemu 100zl? moja kasa. mam mało skinów gdyż tylko do postaci modnych w s2 (nie mam skinu do moich obecnie mainów czyli eza, vayne, katy a mam do kayle, akali, kartha, sony itd itd czyli do postaci którymi grałem dawno temu

kasa moja, nie muszę się tłumaczyć

dzięki za odp up'owi aczkolwiek jeszcze poczekam na inne odpowiedzi

gram na turcji więc te psc to nie takie hop siup

Opublikowano

PSC. Przelew da Ci tyle samo RP ale na przelew musisz czekać, na PSC tylko około 20 sekund aż pani wydrukuje :)

Da Ci to około 4400 RP :)

P.S. Odnośnie kasy, to pierdolicie głupoty. Z ubrań też wyrośnie, dziewczynę pewnie kiedyś rzuci bo to nie jest ta jedyna, pizze zeżre i co po niej ma? Konto zawsze zostaje a jak mu się nie spodoba to sprzeda i po problemie.

YO

Opublikowano

Na przelew wcale się nie czeka i trwa to szybciej nisz PSC. U mnie przelew to 3 min, a pójście po PSC od 5 minut w jedną stronę. Raczej poleciłbym Ci przelewem bo na Allegro zdarzają się oszuści.

Opublikowano

2 pierwsze odp

ciuchy i wszystko co mi potrzebne do 18 roku życia mam zapewnione u rodziców

kase mam bo ostatnio jakoś tak wyszło że nie wydawałem kasy na pizze, nie kupywalem nowego roweru itd więc w sumie mam troszkę oszczędności

czemu 100zl? moja kasa. mam mało skinów gdyż tylko do postaci modnych w s2 (nie mam skinu do moich obecnie mainów czyli eza, vayne, katy a mam do kayle, akali, kartha, sony itd itd czyli do postaci którymi grałem dawno temu

kasa moja, nie muszę się tłumaczyć

dzięki za odp up'owi aczkolwiek jeszcze poczekam na inne odpowiedzi

gram na turcji więc te psc to nie takie hop siup

Chłodna historia bracie.

PSC najlepsze.

Proszę o zmiesienie odrobiny warnów? :)

Opublikowano

Na jakiego chuja tracić 100 zł na ciuchy, które i tak przestaniesz nosić?

Najbardziej oplacalna opcja bedzie kupienie PSC za 100zl.

Jungle - Lee Sin

Solo top - Tryndamere

Mid - Fizz

ADC - Blue Build Sivir

Support - Blitzcrank/Janna

Opublikowano

Kup trochę refelali tak do 40 zł i za resztę kup paysafecard - najbardziej Ci to się opłaci i będziesz miał dużo RP jak i PZ

Opublikowano

Jak juz zamawiasz RP to dam ci rade . Kupuj postacie tylko za 6300 ( 975 - 478 ) i postacie którymi grałeś i wesz ,ze ci się spodobają .

Bo przykładowo . Ja kupiłem dariusa za RP nawet nie był na przecenie . Dostał Nerfa i już nim nie gram . ( Dodam ,ze SMS ) . Zastanów się 5 razy a najlepiej spal lufke i wtedy xD

Opublikowano

Refferale kupować odradzam, co prawda jeśli to dokładnie przeliczymy to może się to wydać korzystniej, a sam sposób w większości przypadków jest bezpieczny (nadal jest pewien niewielki % allegrowiczów, co refy robią z jednego IP narażając klienta na stratę nagród - podkreślam niewielki, ale nadal istnieje takie ryzyko), ale na ich wykonanie często trzeba trochę poczekać (kilka dni, czasem tygodni), a kupione przez siebie RP masz od razu w przypadku PSC lub po krótkim czekaniu w przypadku przelewu.

Kupno RP przez PSC / paypal jest najpewniejszym i moim zdaniem najlepszym rozwiązaniem. Nie ma co rozstrzygać, który sposób płatności jest lepszy bo i tak w RP'kach wyjdzie na to samo.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...