Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Konkurs

mateusz10754

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jak wiecie do 15 września jest konkurs na lekkie czołgi. Mam takie pytanie odnośnie jego ile około doświadczenia trzeba dostać żeby załapać się chociaż na 3000 golda???? Proszę o przpuszczenia chyba że ktoś jest pewien.

Opublikowano

ostatnio jak był na chinczyki to na 4 t mieli po 2k a mi brakło 15 expa żeby sie dostac na ostatnie miejsce ale w tych konkursacch premka sie nie liczy zobaczcie ile max expa wyciagali w konkursie na ht na 10 t 1,800 expa ^^ to wbijesz ok 1800 expa i może sie dostaniesz

najłatwiej elc wyciagniesz widziałem goscia ktory miał 3 k expa bez premki

Opublikowano

Jak wiecie do 15 września jest konkurs na lekkie czołgi. Mam takie pytanie odnośnie jego ile około doświadczenia trzeba dostać żeby załapać się chociaż na 3000 golda???? Proszę o przpuszczenia chyba że ktoś jest pewien.

1-2.5k wystarczy uwierz mi graj t1 lub pz.1c . Polecam typa 62 .

ostatnio jak był na chinczyki to na 4 t mieli po 2k a mi brakło 15 expa żeby sie dostac na ostatnie miejsce ale w tych konkursacch premka sie nie liczy zobaczcie ile max expa wyciagali w konkursie na ht na 10 t 1,800 expa ^^ to wbijesz ok 1800 expa i może sie dostaniesz

najłatwiej elc wyciagniesz widziałem goscia ktory miał 3 k expa bez premki

hmm bez premki sie nie liczy . Hmm to powiedz mi czemu dostalem ac 2200 expa "z" premka i widac to w statach :)

Powiem wam że 1.8k czy 2k expa łatwo wbic uwierz mi X t110e5 lub is-4 . Ostatnio na kumpla koncie 3.3k expa prawie :)

Opublikowano

Up:

To źle myślisz ;__;

Z 1600 minimum, widziałem że w ostatnich konkursach tak minimum po 1500-1600 trzeba było mieć.

To były HT geniuszu... Czasami się zastanawiam kto ci dał kidmoda w tym dziale. o.O

na LT minimum to 2,5k będzie... Ludzie wyciągają na bitwach po 2k bez premki, na konkurs świąteczny 4200 z premką wyciągali...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...