Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Szukam] haka do Cross Fire Europe

michaszek112

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Naucz sie grać, to nie boli, w ten sposób tylko psujesz innym przyjemność z grania a sam pokazujesz że bez wspomagaczy nic nie osiągniesz ;)

@Topic

Jak wyjdą jakieś hacki to będą w dziale do tego przeznaczonym, zaglądaj tam co jakiś czas, na pewno ktoś coś doda :P

Opublikowano

Naucz sie grać, to nie boli, w ten sposób tylko psujesz innym przyjemność z grania a sam pokazujesz że bez wspomagaczy nic nie osiągniesz ;)

@Topic

Jak wyjdą jakieś hacki to będą w dziale do tego przeznaczonym, zaglądaj tam co jakiś czas, na pewno ktoś coś doda :P

W sumie się z tobą zgadzam, ale jednak jest to forum o hackach. Zresztą teraz w Crossfire nawet hackerów łatwo pokonać taki kompletny brak skilla mają, że nawet na hackach im nie idzie.

iuub.png

Opublikowano

Jak nie znajdziesz tutaj hacka to nikt nie da Ci linka do innego forum bo to zabronione. Ja szukałem 5 min i znalazłem działającego. Więc nie sądzę że ty nie potrafisz znaleźć.

Opublikowano

znalazłem 1 dawno temu ale mies temu jusz mnie wykrywał nawet nie wlonczylem gry

To gdzie ty tego szukasz. Znajdź hacka na jakimś innym forum, czytaj komentarze czy jest wykrywalny czy nie, możesz też w googlach ustawić żeby ci wyniki z ostatnich dni dawało.

1398258449-U383457.png

Opublikowano

Kolego każdy piszę ci, że jak będzie w dziale z hackami to będzie jak nie to nie. Poszukaj może gdzie indziej. W ogóle co to miało być z tym, że sobie tu ludzie posty nabijają jak wygląda na to, że ty to właśnie robisz?

iuub.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...