Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Ping Oceania

D-d-P-C-G

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

nie radzę

jest tam taki problem że w godzinach 10-15 jest dość niski bo ok 150

w godzinach popołudniowych i wieczornych mam 400 z czego na turcji mam 35

Opublikowano

Zależy od net'a , jeśli będziesz miał 10 mb to wyciąniesz te 200 pingu , ale jeśli mniej to pewnie Ci będzie skakać , ogólnie to nie polecam - jest daleko - jest słaby ping

Opublikowano

Zależy od net'a , jeśli będziesz miał 10 mb to wyciąniesz te 200 pingu , ale jeśli mniej to pewnie Ci będzie skakać , ogólnie to nie polecam - jest daleko - jest słaby ping

Gówno prawda neta 40mb mam a ping po 300+.

Opublikowano

Gówno prawda neta 40mb mam a ping po 300+.

To też zależy w jakich godzinach , a na +300 nie będziesz miał wielkich lagów ( troche opóźnienia ) a tak to skoki .

Opublikowano

Właśnie na eune mam spore skoki, przez mój rudy internet. Wiecie może jak wyeliminować skoki, chociażby z grubsza?

Byłem u dostawcy internetu w lutym i powiedział, że mają awarię i do końca roku naprawią 8S Powiedziałem, że chcę rozwiązać umowe, a mam taką zajebistą, że nromalnie internet kosztuje 210 zł za miesiąc, a mam zniżkę 150 zł... Za każdy miesiąc do zakończenia umowy muszę zapłacić 160 zł -,- Czyli bym musiał 2k dać za zerwanie, bo umowe mam do maja, przyszłego roku...

1377531174-U173186.png
Opublikowano

Kleas - Gówno wiesz a się wypowiadasz ping nie zależy od lepszego neta 1-2-5-10-15-20-30-100 MB/s lecz gdzie leży HOSTING i nie wprowadzaj ludzi w błąd.

Opublikowano

Tak lecz nie skacze ci z powodu bo masz np. 1827361827636817267 mb/s lecz to jest wina HOSTINGU jak napisałem wyżej możesz mieć 512kb/s i ci nie bedzie skakał jak będzie porządny hosting.

Opublikowano

-,- Rozumiesz, że mi inernet skacze tzw. mb/s Razm mam 1, raz mam 10 i tak samo ping mi skacze, bo jest to wina mojego dostawcy internetu.

Do zamknięcia.

1377531174-U173186.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...