Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem] Config - Czy coś takiego istnieje ?

Matiixd

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć,

Od kilku dni mam mały problem , otóż mój problem polega na configu.

A więc czy moge zostać posiadaczem configu np Ocelota czy Froggena ?

Chodzi mi o wszystkie ustawienia grafiki , prędkości myszy czy skille ma ustawione na Z X C V itd itp.

Pewnie zleci się duża ilośc osób i powie że sam config nie pomoże mi w grze lecz nie o to mi chodzi tylko o male zmiany w moim configu które są przydatne ale nie ma ich u mnie

Za sensowne odpowiedzi leci like.

Uff , ale to pisanie na telefonie jest dlugie

Opublikowano

Właściwie to nie, musiałbyś spojrzeć na jego opcję w grze (kiedy je zmienia, chociaż wątpię, żeby jakiś streamer to robił) i ustawić je samodzielnie.

Opublikowano

UP3,

Chętnie bym sprawdził ale to jest takie szukanie igły w stogu siana , więc mam drugie pytanko może już ktoś tak zrobił jak powiedział użytkownik wyżej i podesłał by mi te ustawienia np przez pw w formie zdjęcia .

UP2,

Dzięki ale z tego co widziałem to Froggen nie używa żadnych tekstur tylko nie wiem co do Ocelote .

UP1,

Tak , chodzi mi dokładniej o wszystkie ustawienia w tym smart casty , lecz jak byś posiadał smart casty graczyktórych wymieniłem wyżej to był bym bardzo wdzięczny .

Opublikowano

Jest config w lolu jak w każdej grze, Ci co nie mają pojęcia niech się zamkną i nie wprowadzają ludzi w błąd !! zaraz dodam edita z dokładną ścieżką do pliku config...

//edit

x:\Program Files\League of Legends\Config\game.cfg & x:\Program Files\League of Legends\Config\input.ini

W tym pliku game.cfg mamy ustawione wszystko z grafiką hudem dźwiękiem itd.
W input.ini mamy wszystkie bindy sc itp.

Mam nadzieję, że pomogłem.

PS: Do wszystkich pseudo profesjonalistów lola - gimbusów. Jak nie macie o czymś pojęcia to proszę uprzejmie o zamknięcie ryja dziękuje za uwage.

//edit 2
@Down 1
Ale jesteś tępakiem napisałem że się da a ty buroku dalej próbujesz wprowadzać w błąd, w dodatku pisząc coś co już inny napisali. Powinien być warn i tyle.

199910496651d9d4266c95e.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...