Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[14D] sponsorqqq

Miyoshi

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

pisze te odwolanie iz sadze ze dostalem nieslusznie bana gdyz byl to jednorazowy wyraz ktory niby jest obraza iz dostalem nieslusznie 5% niby za spam ktory moderator napisal mi ze takie rzeczy mam pisac na forum pw team speaku zalatwiac ale to absurd gdyz na forum nie mozna do nikogo z adminow pisac na mpc tak samo a na ts nie wchodza bo maja chyba prywatny wiec pozostaje tylko mpc a tu ciach 5% przez 40 minut rozmowy nie napisalem zadnej obrazy zacislem zeby ale bum poszlo a ten odrazu na 14 dni i mowie odrazu ja sie tam nie klocilem normalnie rozmawialem i probowalem wytlumaczyc sytuacje i uniknac 5% bo juz troche ich mam przez takich Ludzi jak niektorzy na tym MPC wiec prosze to rozpatrzyc bo nie chce mi sie czekac do 30 sierpnia zeby znow dostac pare pkt :)

odrazu mowie pisze z 2 komputera zebym czasem nie dostal perma za multikonto

i prosze o UB:)

Opublikowano

Przykro mi, ale obraza to obraza. Tutaj nie ma tłumaczenia dlaczego. Zwłaszcza, że 360 odpowiadał Ci kulturalnie, a Ty nie potrafiłeś zrozumieć, że warn był słuszny i na siłę chciałeś wymusić jego zdjęcie.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...