Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Sprzedaż czołgu elitarnego - pomocy

kowal65

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Potrzebuję miejsca w garażu a nie chce na to wydawać złota. Mam kilka czołgów elitarnych: T1E6, LPT i M3 Light. Z chęcią bym sprzedał dwa pierwsze, bo źle mi się nimi gra ale czy gdy je sprzedam będę miał w garażu miejsce? Dodam że te czołgi elitarne dostałem z jakiegoś wydarzenia czy z okazji świąt, dokładnie nie pamiętam. (Wybaczcie za brak składu i ładu ale już zmęczony jestem :D) Z góry dziękuję.

Opublikowano

zostanie zwolnione, ale lepiej i opłacalniej bedzie oba czolgi zostawic np. do kolekcji.

nie polecam sprzedaży ich

shoob.png

Opublikowano

Ja bym Ci poradził sprzedać tego M3. Tamte 2 pierwsze są z okazji eventu i nie są dostępne w sklepie.

1376908392-U992821.png

by Presidont

Opublikowano

ja tam sprzedałem te eventowe tanki... Słabe, zarobki jak to premka - nic nadzwyczajnego, a za to chociaż z 200k kredek wleciało za które sobie dozbierałem trochę i wymaksowałem AMX'a

Pomogłem? ;) Daj like :)

Opublikowano

Racja. Pomyliło mi się z T2 Light. W takim razie nie sprzedawaj żadnego tylko dokup miejsce.

1376908392-U992821.png

by Presidont

Opublikowano

Jak sprzedajesz nie ważne jaki czołg to i tak miejsce w garażu zostaje zwolnione i możesz kupić inny czołg na to miejsce. A sprzedaj czołg, którym Ci słabo idzie :)

Opublikowano

Wielkie dzięki. W takim razie się jeszcze zastanowię który sprzedać i czy w ogóle sprzedać :)

Sprzedaż czołgów premium, które nie są dostępne w sklepie mija się z celem dla człowieka, który chce zbierać czołgi i mieć z tego zabawę. Najlepsze rozwiązanie to dokupić miejsce w garażu.

1376908392-U992821.png

by Presidont

Opublikowano

Zawsze można potem się zwrócić do Supportu, żeby ci oddali czołg. Oczywiście musisz zapłacić tyle, ile dostałeś ze sprzedaży tego czołgu i mieć wolne miejsce w garażu.

Ja osobiście nie miałem M3 LT, ale T1E6 i LTP nie sprzedałem - można coś zarobić, a do odstresowania się są dobre.

Opublikowano

Witam. Potrzebuję miejsca w garażu a nie chce na to wydawać złota. Mam kilka czołgów elitarnych: T1E6, LPT i M3 Light. Z chęcią bym sprzedał dwa pierwsze, bo źle mi się nimi gra ale czy gdy je sprzedam będę miał w garażu miejsce? Dodam że te czołgi elitarne dostałem z jakiegoś wydarzenia czy z okazji świąt, dokładnie nie pamiętam. (Wybaczcie za brak składu i ładu ale już zmęczony jestem :D) Z góry dziękuję.

Nie sprzedawaj tych czołgów ... co najwyżej t1e6 lub ltp = learn to play ale nie m3 lighta

Opublikowano

zostanie zwolnione, ale lepiej i opłacalniej bedzie oba czolgi zostawic np. do kolekcji.

tak jest

polecam

Opublikowano

tak jest

polecam

Kolejny post bez sensu. Polecasz? Z jakiej racji? Grałeś kiedykolwiek w tę grę? Chyba, że ty dochodzisz max do VI T. i koniec. Jeśli ktoś chce czerpac zabawę z gry i coś w niej siągnąć to nie sprzedaje czołgów, których nie będzie mógł potem znów kupić.

1376908392-U992821.png

by Presidont

Opublikowano

Sprzedaj T1E6 i to LTP. Szkoda slotów. Gbyby były dobre, to co innego, ale są przeciętne... Pierdzielenie z tymi "kolekcjonerskimi". Pojechać jedną bitwę, aby tylko widniało w statach, że miałeś i sell. Jest hajs i miejsca. Nie widzę przeciwzkazań.

Opublikowano

Jeśli bardzo potrzebujesz miesjca to sprzedaj jedne z tych czołgów a za jakiś czas możesz go przecież odzyskać tylko musisz mieć wtedy miesjce w garażu i tyle kasy ile za niego dostałeś.Wysylasz wtedy ticketa i potwierdzasz że chcesz odzyskać.
Pamiętaj tylko że możesz tylko jeden czołg

cristiano_ronaldo_by_hector_elrojo-d62sr

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...