Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Pomocy ludzie :D

Snickers1000

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Myślę nad nickiem na yt ale no niemogę wymyśleć mam narazie jakiś nick ale słaby jest ponieważ pohodzi od mojego imienia tylko w innym języku :(

Najlepiej jak nick by był całkowicie wymyślony to znaczy zadna istniejąca nazwa

Fajne nicki ma Tivolt i Seto one nie są stworzone z ich imion tylko z niewiem czego

Ta i ci którzy mają tu pisać ale ty jesteś mało kreatywny to niech nawet nic nie piszą gdybym coś ciekawego wymyślił to był nie pisał tego tematu -_-

Opublikowano
  • (Twojeimie)iTV
  • SniKerSon
  • (Twojeimie)SonTV
  • (Nazwisko i jak masz ski to daj sky) np. Zawadzky
  • (Tak jak wyżej)TV

Mam nadzieję ,że w jakimś stopniu pomogłem ;)

Opublikowano

No naprawde maci ciekawe pomysły

P.S. Gówno się pisze a nie Guwno ... teraz i tak wszyscy piszą Gunwo

Nie chodzi mi o to by ktoś wymyślił nick cały tylko jak ktoś wyżej napisał jak go stworzyć od teraz za takie posty będą like a komentarzez ze słówem związanym z Guwnem Gunwem Gównem to spam

Opublikowano

gunwo

edit. Za co kurwa jebane ostrzezenie ? Weźcie sie kurwa do porzadnej roboty a nie rozdajecie ostrzezenia za udzielenie wypowiedzi kurwa jebana w dupe mać.

blekitny_meczet_turcja_stambul.jpg

Opublikowano

KokoszTV

Tak trudno wymyslec ?

Mój pro złomek:

Procesor: Intel Pentium Dual-Core E5300 2.66 ghz | Karta graficzna: Asus Radeon HD 4350 | Mobo: Foxconn G31MX | RAM: 2gb ddr2 | Monitor: 1280x960 PnP | Zasilacz: Delta 300W

Opublikowano

3 min tego szukałem więc licze na lajka :)

w tym tutorialu możesz sam sobie stworzyć nick :)

www.mpcforum.pl/topic/470876-tut-fajny-nick-dla-postaci/#entry3351828

58121063168705213211.png

Opublikowano

BigDickInMyAss

A tak na serio,to właśnie możesz coś związanego z imieniem.Podaj jaki to nick,może dobrze wyszedł.Takie nicki często fajnie brzmią.Tylko nie rób końcówki "PL" ani "1998","1999" etc.

Opublikowano

4 pierwsze litery z nazwiska + 2 pierwsze z imienia i do tego ulubione danie(wymyśliłem to w 10 sekund :D)

graphic.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...