Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Lady Gaga - Applause (Official Audio)

†

Rekomendowane odpowiedzi

Bywalec
Opublikowano

Co myślicie, kolejny hit?

Mi osobiście podszedł do gustu, z pewnością zakupię jej najnowszą płytę ;-)!

Opublikowano

Jaasne, dopalaj illuminato- szatanistke...

Hit na 100% juz ktos zadba aby to wypromowac...

Cały czas trwa dyskusja na temat przewagi DJów nad funkcją shuffle w winampie ~Paulo Coelho

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Lady GaGa jest dla mnie jedyną popularną gwiazdą, którą toleruję. Ma fantastyczny głos, jest PRAWDZIWIE utalentowana (nie syntezatory, własna barwa) i robi wokół siebie szum w nieprzyzwoity sposób, czym przypomina mi Marilyna Mansona, którego z kolei uwielbiam :D

Opublikowano

Lady Gaga jest jedynie znana z tego że na koncertach jest pół naga :)

Jak dla mnie to hitu z tego nie bedzie

41196912334212939960.png

Opublikowano

Lady Gaga jest jedynie znana z tego że na koncertach jest pół naga :)

Jak dla mnie to hitu z tego nie bedzie

Lady Gaga jest znana z tego że dobrze śpiewa, dziwnie się upiera, bardzo popiera gejów i jest podróbą MDNA (fani MDNA tak mówią). Teraz w tych czasach na koncertach nagość to normalna sprawa, Riri, Katty, Nicki itd.

Co do piosenki to ona jest już jakby hitem na Billboardzie HOT 100 ma 6 miejsce (debiut). Ta piosenka odnosi sukces jedynie dlatego że jest to jej pierwszy singiel z nowej płyty a ostatnią płytę Gaga wydała 2 lata temu o ile się nie mylę. Był hype na nową płytę i piosenkę więc teraz ją wszędzie puszczają, ludzie tego słuchają więc puszczają więcej. Moim zdaniem słaba piosenka.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...