Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem], chyba zły temat, strasznie się boje .

CeritWeber

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemka, witam forumowiczach, chciałbym was zapytać .

Sytuacja jest taka, grałem sobie na smurfie klienta do zboostowania, na diamencie mój acc, zapłacił mi za to sporą ilość kasy .

Gdy mu boostowałem się wkur***** na typa bo mi pisał że jestem lowem i powiedział mu po Polsku że boostuje konto klientowi.

Przy czym napisano mi że zrobiono screena i wyślą do riotu . Czy mój klient może dostać bana ? Nie mówimy tu o 200-300 zł tylko o 600-700 . Już te konto kończe a już mam z góry zapłacone .

Więc szybka odpowiedz prosze .

Opublikowano

po first jestes glupi ze co kolwiek napisales ze boostujesz....

po second może dostać bana na 2 tyg ale wątpie by gościowi sie chciało wysyłać cokolwiek oraz riotowi coś z tym robić.

Opublikowano

Wiem, że nie powinienem tak zrobić ale klient bardzo ważny a jestem tylko człowiekiem którego da się wyprowadzić z równowagi dlatego się zdenerwowałem na tego nędznego człowieka i napisałem co o nim myśle .

Potrzebuje 100 % że mój klient spokojnie będzie mógł grać na nowym elo przyczym mieć z tego satysfakcje bez zagrożenia banem .

Pierwszy raz mnie ktoś tak wyprowadził z równowagi na tym elo i mam zły dzień z dziewczyną więc ...

Opublikowano

Myślę , że na przyszłość nie pisz takich rzeczy w żadnym wypadku . Co do samego tematu to jest tu 30 % szans , że gracz wyśle ss - po co ? ( chyba zrozumie Ciebie i postawi się w Twojej sytuacji ) , a jeśli już wyśle , to Twój klient z takim kontem ma szanse na wywikłanie się z bana , myślę że na razie nie ma się co martwić .

Opublikowano

Z góry dziękuje, lecz nigdy nie dostałem nawet ostrzeżenia za flame, ogółem jestem bardzo spokojny lecz od życia dostałem takiego kopa a jeszcze musze dokończyć te konto ...

Będę informował o zdarzeniu ...

Opublikowano

Raczej wedle regulaminu może dostać bana ale śmiem wątpić że ten delikwent w ogóle zrobił tego screana a co dopiero go wysłał. Do tego jeszcze czekać na reakcje ludzi odpowiedzialnych za to rozpatrzenia sprawy to są kwestie miesięcy.

1396292564-U784394.png
Opublikowano

Nie dostaniesz bana na czacie możesz napisać nawet ze lubisz chłopców .

Bo w dzisiejszych czasach wszystko jest możliwe

PS@ byłem tu pierwszy ale nie napisałem tego heheszki

1384197324-U987940.png

Opublikowano

Konto tego gracza zostanie cofnięte o wbite dywizje, a twoje główne acc zbanowane o ile report dojdzie wgl. do riotu.

Przez trybunał nic ci nie zrobią, musiał by gość pisać bezpośrednio do nich z ssem i jeszcze trafić na osobę z riotu, która przeczyta to co gość napisał.

Pisz że pomagasz wbić koledze wyższą dywizję, nie mają się o co dojebać bo jest to wtedy bezinteresowne dla ciebie.

Ja sam raczej nie pisze bezpośrednio że boostuje, a nawet i nie rozmawiam z teamem. Robię co muszę i olewam ich (ostatnio miałem sytuację gdy oddałem przypadkiem fb że słaby jestem, kończąc ze statami 13;1, spokornieli i nawet gość dostał honory na boostowane acc). Tak na prawdę nie ma sensu pisać że boostujesz kogoś. Trafia się takich trochę, ale to tylko dlatego że sami nic nie potrafią. Np. zabijasz typa napisze ci że jesteś słaby bo ksujesz fragi (gdzie w lolu pojęcie ks w sumie nie istnieje).

League of Legends

Opublikowano

Skąd riot może znać moje acc ...

IP mam zmienne , raczej do tego nie dojdą .

Proszę już o zamknięcie tematu, myśle że jest już niepotrzebny, przez moje nerwy klient mógł stracić bardzo dużo, pierwszy raz tak napisałem i gdyby naprawde tak nie fortunnie to doszło do ekipy riot wiele bym stracił.

Dziękuje za zaagażowanie w mój temat .

Opublikowano

Oj uwierz mi to jest kwestia czasu dojść do tego ^^. Szczególnie, że to duża firma i mają speców od informatyki. Co do tematu to riot to pewnie oleje, a gracz nie wysłał ssa. Na przyszłość mutuj i nic nie pisz (miej wyjebane na takich graczy). Im częściej mu odpisujesz tym bardziej się wkurzasz, a tak nie będziesz wiedział co pisze i dostanie on reporta za spam. Zresztą wiele osób grozi reportem, a po 1 dniu zapomina o sprawie. Zresztą nawet pewnie on nie ma konta na tym supporcie. Chyba, że sytuacja zacznie się powtarzać to w końcu sprawdzą cie i twoi klienci mają za przeproszeniem chuja nie nagrody. Także nic nie pisz i TYM BARDZIEJ NIE PISZ, ŻE KOGOŚ BOOSTUJESZ.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...