Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Szukam]skryptu na gildie-frakcje

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Poszukuję skryptu moze być również plugin!!! na frakcje-gildie. najlepiej skrypt-plugin był by napisany na bazie factions może być w wersji polskiej czyli np /g stwórz itp.. Ponieważ factions jest moim ulubionym pluginem lecz wraz z wersją 1.6.2 stał się najgorszym ponieważ jest totalnie zmieniony na gorsze moim zdaniem, powody własne :) jeżeli ktoś ma skrypt na własnie takie gildie prosił bym o link :) zapłace like'em :3

Opublikowano

Factions i Plugin Na Gildie by FUSH (chyba dorze napisałem)

==============

Pozdrawiam

~McTheDiax

87hq.png

| MPC Plagiatowanie wypowiedzi KlauSa Team |

Opublikowano

Factions i Plugin Na Gildie by FUSH (chyba dorze napisałem)

==============

Pozdrawiam

~McTheDiax

Ten "plugin" na gildie od FUSH'a, to jakaś porażka. Kod jakby ktoś go pisał pod wpływem środków odurzających, nic się kupy dupy nie trzyma.

Polecam skrypt UltimateClans by Dzikoysk. Znajdziesz go na polskim supporcie Bukkita.

Pozdrawiam.

Opublikowano

@UP: Z tego co wiem jest możliwość włączenia claimów, zamiast cuboidów, ale nie wiem, czy to działa.

Chociaż powiem Ci szczerze, że cuboidy są o wiele, wiele lepsze... ;)

Pozdrawiam.

Opublikowano

@UP: Z tego co wiem jest możliwość włączenia claimów, zamiast cuboidów, ale nie wiem, czy to działa.

Chociaż powiem Ci szczerze, że cuboidy są o wiele, wiele lepsze... ;)

Pozdrawiam.

tylko że ja mam jeszcze problem z tym że nie widać czatu jak wgrywam ultimate clans wg. nie moge pisać a plugin od chatu mam ichat..

Opublikowano

Najlepiej w ogóle wyłączyć wyświetlanie tagu na chacie. Ten wbudowany ChatManager jest jakiś zbugowany. ._.

Pozdrawiam.

Opublikowano

O to skrypt

OPIS:

http://bukkit.pl/threads/ultimateclans-system-klan%C3%B3w-skript-beta-10.5769/page-2#post-28981

CHANGELOG

1.4

+ Dodany chat dla gildii /@ <treść>
+ Rangi przed nickiem (Pod uwagę brany: Ranga (Prefix) | Kolor gracza | Suffix )
+ Poprawione błędy językowe
+ Poprawiona komenda /clans pricelist (cennik)
+ Dodana możliwość zmiany przedrostku komendy /clans (zmieniona będzie wyśweitlana odpowiednio w wiadomościach)
+ Poprawiony cuboid WorldGuard. Bedrock nie odstaje już o 1 klocek w bok clear.png
+ Inne
Update 1.4.5

• Nowa funkcja:
    • Dodano wymóg poziomowy do założenia gildii
    • Jeżeli wymóg poziomowy jest aktywny, możliwe jest jego odjęcie po założeniu gildii
  • W pełni działający chat globalny
  • Chat Manager - Funkcja formatowania chatu według starej metody jak i nowej (z rangami)
  • Naprawiona komenda /clans admin delete <klan>
  • Dodane komendy techniczne
  • Nowy styl (gb | niebieski i jasny szary}
  • Naprawiona flaga chest-access
  • Nowe aliasy komend (/f - dla osób mających styczność z Faction i /g)
  • Poprawiony nagłówek Help
  • Inne, mniej istotne rzeczy

87hq.png

| MPC Plagiatowanie wypowiedzi KlauSa Team |

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...