Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Kot sra i sika do wanny

pSlav

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Od razu piszę, że to nie żaden troll.Kot mojej siostry ciągle sra i sika do wanny (czasami nawet do zlewu) zamiast do kuwety, która zawsze jest czysta.O co chodzi?

Opublikowano

O to chodzi, że nie jest przyzwyczajony. Nie nauczył go nikt gdzie ma się załatwiać.

Nigdy nie rozmawiaj z idiotą. Najpierw sprowadzi Cię do swojego poziomu, a później pokona doświadczeniem.

Opublikowano

wcieraj to co zrobi mu w twarz to sie oduczy :) ja tak swojemu robilem i jszcza tam gdzie trza

Opublikowano

O to chodzi, że nie jest przyzwyczajony. Nie nauczył go nikt gdzie ma się załatwiać.

Moja siostra ma go od kilku lat.Czasami załatwia się do kuwety a czasami do wanny.W domu jest też pies.Nie wiem, czy ma to jakiś związek z tym, że może się boi czy coś.

Opublikowano

wcieraj to co zrobi mu w twarz to sie oduczy :) ja tak swojemu robilem i jszcza tam gdzie trza

Normalnie mam ochotę ci wyjebać po tym jak powiedziałeś że wysmarowałeś kota gównem.

@Top

Naucz go sikać na matę, daj na matę odrobinę kocimiętki

Bywalec
Opublikowano

Wlewaj do wanny jakieś mocno pachnące środki czystości, mydło czy coś w ten deseń.

Tylko najpierw mu pokaż gdzie ma kuwetę itp. Bo zacznie robić po kątach.

Opublikowano

moze wam szambo czy jak to tam bylo wyjebalo i do smordu go ciągnie xD

1375735056-U683421.png

Opublikowano

Jak mój nasrał i naszczał to wysmarowałem go ( jego pyszczek ). Zaprzestał tego po tygodniu smarowanka :) Polecam ci również to zrobić. A kociaczek sam się umyje, więc się nie martw, że będzie śmierdział ;3

1390144171-U592769.png

Opublikowano

Kurwa ale z was brutale xD

Lepiej zamykać zawsze łazienke, a kuwete kocimiętką wypsikaj.

graphic.png

Opublikowano

Skoro nie był nauczony siusiać i robić kupkę do kuwety to nie licz, że sam teraz nagle z siebie będzie się tam załatwiał. Wyrzucaj go na noc za drzwi jak tak zrobi, a jak będzie robił ''miał'' bo chce siku albo kupkę to go stawiaj na kuwecie.

Opublikowano

UP@

No właśnie nie można zamykać drzwi od łazienki, bo coś tam, nie wiem dokładnie. Zazwyczaj ten kot załatwia się do kuwety ale czasami zdarza mu się zrobić do wanny i mnie po prostu to wkurwia, że wchodzę rano do łazienki a tam nasrane i nasikane.Nie mogę mu nic zrobić, bo to kot mojej siostry.Jakbym mu coś zrobił, to by była awantura. Przyjeżdża razem z moją siostrą.Teraz pojechała na wakacje i zostawiła swojego kota u nas.

Opublikowano

Znaczy teren.Czy jakieś inne zwierzę,nie narobiło przypadkiem choć raz do tej wanny?

A co gdybyś napełnił wannę wodą? Kot tam nie wskoczy,i nie narobi.A jak ktoś się pójdzie kąpać,to spuści wodę,przemyje wannę,wykąpie się,i znowu naleje trochę wody.

Chyba,że kot jakoś sięga z ziemi,i nie wskakuje tam.

Opublikowano

Ja pierdole, kocimiętka? ludzie to tylko w kreskówkach działa <_<

Jak nasra/nasika do wanny to wsadź mu łeb w te szczyny albo to gówno i się mały skurczybyk oduczy.

Opublikowano

hahahhahahahahahahhah xdddddd trzeba go stopniowo przyzwyczajać. Jak się zacznie szykować do srania to przenieś go do kuwety i trzymaj póki się nie wysra. Jeśli nie podziała sposób pana @up xD

Opublikowano

Dobra, sprawa wyjaśniona.Już można zamykać drzwi od łazienki.Dzięki wszystkim za pomoc xD Temat do zamknięcia.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...