Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem]Z camtasia

Ahmedcreep

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mam problem z Camtasia Studio 7.

Jak przeciągam jakiś film na pasek na dole, lub audio, to wyskakuje mi błąd, że camtasia przestał działać.

Czasami zrobi się to podczas przeciągania pierwszego elementu, a czasmi dopiero przy 3, ale jeszcze nigdy nie udało się bezproblemowo skończyć filmu, a próbowałem z 20 razy.

Jeżeli poszukujesz listy ID przedmiotów Minecraft, komend WorldEdit, to zapraszam do mojego poradnika!

25hmxok.png

Opublikowano

Można powiedzieć, ze mam pełną wersję, ale z innego źródła.

Który plik? Ten video? jak tak to jeden 8 sekundowy (intro) 900MB, a film 8,5 minuty 25GB.

Jeżeli poszukujesz listy ID przedmiotów Minecraft, komend WorldEdit, to zapraszam do mojego poradnika!

25hmxok.png

Opublikowano

Czyli pewnie zły crack / instalka, czy coś w tym stylu. na pewno nie jest to wina twojego sprzętu (o ile twoja sygnaturka nie kłamie), więc innych powodów nie ma.

Usuń aktualny program. Wyczyść informacje o nim z rejestru i pobierz oficjalne DEMO, zobaczysz wtedy czy też będzie taki problem.

Opublikowano

Problem wynika najprawdopodobniej z tego, że program jest nieoryginalny (zły crack etc.) Według regulaminu jestem zmuszony zamknąć temat.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...