Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Czy ktoś zna SirToomas?

RoBeRt_Pl

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

SirToomas? Nie znam gościa. A tak serio znam go od baardzo dawna jak mykał jeszcze z 20 lvl. Ja osobiście gościa lubię. Mieliśmy kiedyś klan. Ogólnie nie podawał bym mu danych do konta ;D.

Lubi se czasem przyfarmić. No i oczywiście w MicroVolts jest koxem.

fk368w.jpg

2vnrryq.png

Pamiętaj o naciśnięciu przycisku lubię to kiedy ktoś ci pomoże! ;D

2974969666.png

Opublikowano

Co do koksa mam wątpliwości bo mam screena jak rozwalam go 3-0 a przytym wbijam 41 lvl :P

4h5d8z.jpg

MicroVolts- you can only love...

Opublikowano

@up Ta ale pokaż też screeny jak z nim przegrywasz albo pyknij sobie z nim ffa na chess.

2vnrryq.png

2974969666.png

Opublikowano

@up Ta ale pokaż też screeny jak z nim przegrywasz albo pyknij sobie z nim ffa na chess.

Ja go znam dobrze od dawna i jest noobem + rozwaliłem go już nie raz i na cheese tylko kampi więc nie radzę.

Co do screenów postaram się go jutro rozwalić jak ostatnio 20-14 i wrzucę screeny.

Opublikowano

Wszyscy go hejtują po części dla tego że mu zazdroszczą. Co jak co ale to on jest w top 10 a nie wy. Jego klan był w Top 15 i półfinale exavolts. Dwa od niego klany były najlepszymi w polsce (jeden z tego też mój ;D a w drugim zresztą też od czasu do czasu byłem kapitanem A albo B )

@up może z nim parę razy wygrałeś ja też ale to nie znaczy że on jest noobem a ty koxem tym bardziej że założę się że on z tobą też wygrywał i to pewnie więcej razy niż ty z nim. Po za tym mam filmiki jak wygrywał z np. JustJoking itp.

2vnrryq.png

2974969666.png

Opublikowano

Bez wątpienia jest bardzo dobrym graczem. Różnie z nim bywa, bo ja nie jestem typem lizodupa i nie zazdroszczę nikomu czegoś w grze, co samemu mogę osiągnąć :)

Parę razy z nim gadałem, wydaje się w porządku, ale nie popieram farmienia, dlatego często mam odmienne zdanie i się z nim spieram :P

Opublikowano

Jeśli ktoś pomyśli nad tym, jaki jest gracz idealny to zapewniam was, że SirToomas będzie jego całkowitą odwrotnością. Nie wiem jak jest z jego skillem, kiedyś się zbytnio nie wyróżniał, ale może przez to że gra te 6-7 godzin dziennie mu się wyrobił. Wiem za to, że jego zachowanie w grze jest okropne. Cały czas jeździ po innych,kradnie konta, wyzywa od dzieci samemu mając 13 lat. Dodatkowo od kiedy zaczął naprawdę mocno farmić i kupywać (kraść?) RT przestał się praktycznie z kimkolwiek liczyć. Każdego traktuje jak gorszego od siebie i do nikogo tak naprawdę nie ma szacunku. Ogólnie rzecz biorąc, nie polecam tego gracza.

Opublikowano

SirToomas to fajny kolega lecz niektórzy tego nie widza :D

I bardzo miły i kulturalny gość. Świadczą o tym np. komentarze które pisze na youtubie, takie jak :

-sorry kidzie ale sanchez alba to wychowancy QQ KID

albo

-tak jasne ? wiesz dobrze co mowisz dziecko wgl ? .. ten gosc to idiota co nie strzelil gola . chyba go stara nie kocha

Prawda jest taka że on nie jest nienawidzony z zazdrości, tylko dlatego że jest on definicją toksycznego gracza który jeździ po każdym bo czuje się silny w internecie.

Tutaj dowody: http://www.youtube.com/channel/UCYTN_cbLsnLMMvWwxc5kOGA

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Nie znam gościa osobiście, wiem tylko, że jest w top 15 ( 11 miejsce, zżera mnie zazrość ) grałem z nim kilka rundek ( oczywiście nie 1v1 ) na chees przeważnie camp. Co do jego komentarzy na YouTube ( patrz 3 up ) wyjaśniają chyba wszystko. : )

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...