Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Info Nowa strona warrock stats live

cubaza47891374

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Prezentuje Wam nową stronę warrock stats ale live. Mozna na niej sprawdzić na bierząco siebie oraz znajomych. Znajdują się tam informacje na jakim serwerze obecnie jesteśmy, na jakim roomie i jaka on nosi nazwe, kiedy nas ostatnio widziano na warrocku, nasze ostatnie 10 gier i kiedy wbilismy lvl up. Zapraszam do korzystania. Pozdrawiam

Oto strona :

http://live.warrock-stats.com/

Opublikowano

Fajna stronka podobna do starej. Coraz mniej prywatności w WarRock'u każdy może zobaczyć co robię w danej chwili :P

@Edit

Mam takie pytanko. Znacie jakąś stronkę która pokazuje staty z A.I ?

Pamiętam że za czasów G1 była taka możliwość na stronie WR teraz jest coś takiego?

982831457370434390167.jpeg

Opublikowano

No strona lepsza od Wasta. Może dlatego, że przywykłem do tego stylu :D

@UP

Co się dziwić przynajmniej idzie to w dobrym kierunku, gdyż nexon może w końcu wyłapię więcej pwrlvli.

MAL

Uwielbiam "znawców" , którzy nakładają swój styl gry innym. Każdy ma własny styl i upodobania... Trzeba je tylko odkryć.

Opublikowano

Strona jest niedopracowana, styl zgaapiony z wr stats... brak większości w bazie kont co pokazuje, że nie ma żadnego mojego konta :\

Dno.

1377080447-U702970.png

Cristiano.

Opublikowano

Strona jest niedopracowana, styl zgaapiony z wr stats... brak większości w bazie kont co pokazuje, że nie ma żadnego mojego konta :\

Dno.

Styl nie jest niezagapiony, gdyż właścicielem stronki jest Warrock-stats. Kont wszystkich nie ma, bo strona nowa i niektóre rzeczy jeszcze nie działają. ale i tak zapowiada się dobrze :)

@Down

A mi się podoba :D Może dlatego, że moje konto znajduje się w bazie danych :D

MAL

Uwielbiam "znawców" , którzy nakładają swój styl gry innym. Każdy ma własny styl i upodobania... Trzeba je tylko odkryć.

Opublikowano

Styl nie jest niezagapiony, gdyż właścicielem stronki jest Warrock-stats. Kont wszystkich nie ma, bo strona nowa i niektóre rzeczy jeszcze nie działają. ale i tak zapowiada się dobrze :)

Nie zagłębiam się tak, lecz skoro tak to okey, styl odpuszczam.

Jest przyjemny dla oka, lecz skoro chcą konkurować z konkurencją i mieć bardziej lepszą stronę od poprzedniej czyt. wr stats to niech nie wypuszczają jej w świat w trakcie prac... bo nie przekonuje mnie w aktualnym stanie, lepiej jakby skonczyli i dopiero strona mogłaby ujrzeć świat :)

Z niej nie skorzystam never, bo brak pierwszego wrażenia :P

@down

w/e, ale jest niedopracowana.

1377080447-U702970.png

Cristiano.

Opublikowano

Nie zagłębiam się tak, lecz skoro tak to okey, styl odpuszczam.

Jest przyjemny dla oka, lecz skoro chcą konkurować z konkurencją i mieć bardziej lepszą stronę od poprzedniej czyt. wr stats to niech nie wypuszczają jej w świat w trakcie prac... bo nie przekonuje mnie w aktualnym stanie, lepiej jakby skonczyli i dopiero strona mogłaby ujrzeć świat :)

Z niej nie skorzystam never, bo brak pierwszego wrażenia :P

oni z nikim nie konkuruja to jest poprostu rozszerzenie ich własnej strony:

http://www.warrock-stats.com/

poprostu teraz mozesz sprawdzic na bierzaco kogos a nie tylko raz na dzien aby sprawdzic jego wczorajsze statystyki

Opublikowano

Dla mnie strona jest bardzo dobra.

Sprawdzenie siebie oraz znajomych to znakomity pomysł jak na taką grę.

Póki co jest napisane na stronie,że jest ona w fazach Bet'y więc mamy okazję ją teraz sprawdzić.

Opublikowano

Fajna stronka podobna do starej. Coraz mniej prywatności w WarRock'u każdy może zobaczyć co robię w danej chwili :P

@Edit

Mam takie pytanko. Znacie jakąś stronkę która pokazuje staty z A.I ?

Pamiętam że za czasów G1 była taka możliwość na stronie WR teraz jest coś takiego?

było no ale przez jebanego nexona nie ma !!!!

Nie nowa juz dawno ona była :)

Opublikowano

było no ale przez jebanego nexona nie ma !!!!

Nie nowa juz dawno ona była :)

Niedawno została opublikowana, pomyliło Ci się z wrstats chyba :)

1377080447-U702970.png

Cristiano.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...