Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie]Klan

Jano900

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam

Jakiś gościu zaprosił mnie do klanu, opłaca się akceptować? Ja tam w sumie wolę grać sam i po swojemu, a nie na jakichś klanowych serwerach przy idealnej współpracy. (co prawda w tej grze chodzi o współprace ale i tak z anglikami się nie dogadam).

Edit

To zamykam.

Opublikowano

Warto być w klanie, jeżeli potrafisz się dogadać z innymi ludzmi i jeżeli ludzie w klanie grają oczywiście.

Grając w dobrym klanie zawsze jest wesoło, można liczyć na czyjąś pomoc w doborze ekwipunku, czy różnych trick'ów na mapach itd.

Jeżeli chodzi o zagraniczne klany, to różnie bywa, jeżeli nie czujesz się na siłach z angielskim to nie dochodź, tylko szukaj polskich, ogarniętych.

sygnafallen.png

"Masz Mi coś do powiedzenia w cztery oczy sprawę załatw..."

+

;)

Opublikowano

Dobra, właśnie dostałem zaproszenie do polskiego klanu. Tyle że gdzieś koło poniedziałku będę miał BF'a 3 i nie wiem czy będę dalej grał. I nadal wolę grać samemu, wydaje mi się że jednak zostanę bez klanu.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...