Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Q] Czy można lepiej wykorzystać pieniadze z Telefonu jak robic ankiety.

Pietruch997

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam.

Miałem okazje zakupić okazyjnie ( za kilka zł) ponad 100 starterów ( Plus, T-mobile po 5zł kazdy)

I mam jedno wazne pytanie.

Czy moza wykorzystać te pieniadze z kart w jakis efektywniejszy sposób niz robienie tych ankiet mobilnych do combat arms aby otrzymać nx. Prosze o szybkie odpowiedzi ponieważ nw co mam robić :)

PS: z jednej karty wyciagam max 2,2k nx

Opublikowano

mozesz zadzwonic do babci :3
A jesli chcesz miec z tego nx to tylko TokensAds.

1375735056-U683421.png

Opublikowano

Wydac na token ads, po wyslaniu anulowac wszystkie prenumeraty, a potem przelac pieniadze na 1 numer (nie u wszystkich operatorach sie da), albo nie anulowac i zawsze jakac tam reklama sie zaliczy

Opublikowano

Jesli jest cos takiego jak przelewanie hajsu to przelej z każdego kase na 1 karte, wtedy za to kup nx

1375735056-U683421.png

Opublikowano

Możesz zamówić NX przez DaoPay jak się skończy kasa na karcie to przekładasz kartę i wznawiasz transakcję. 20zł+ = 4k+ NX, czyli nie całe 5 kart.

Opublikowano

Piecu najpierw musisz mieć kase na połączenie czyli 8 zł niecałe .

Z przelewaniem kasy da się w orange ale max 5 zł możesz przelać.

Opublikowano

To tak nie dziala, ze inna karta kolejne NX np. Ankieta o nazwie "Blabla" robisz na konto swoje i drugi raz nie zrobisz tej ankiety bo juz jest zarejestrowana pod Twoim nickiem, i nawet jak wieźmiesz drugą karte to będzie pisalo ze już wypelniłes tą ankiete. Ja gram od miesiąca i od tamtej pory z ankiet wyciągnełem 10k nx i wiecej nie da rady. Korzytsanie z porxy tez nie dziala. Probowalem wszystkie poradniki i nie dziala, zmiana IP tez nie.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...