Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Minimalizacja Minecrafta bez "pauzowania"

Mr.Minax

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam..

Chciałbym się was poradzić, czy jest jakiś sposób, aby móc zminimalizować Minecrafta bez automatycznego efektu naciśnięcia klawisza ESC ? Na jednym serwerze mam fajną Stoniarkę, mógłbym sobie minimalizować minecrafta, bo znalazłem pewien sposób, aby automatycznie kopało, tylko tym problemem jest brak możliwości zminimalizowania bez "pauzy". Czekam na odpowiedzi.

Opublikowano

Jedynie co to możesz naciśnąc e (lub i) i wtedy będziesz mial ekwipunek ;) Możesz opisać tą stoniarkę to może jakoś inaczej to rozwiążemy.

Opublikowano

2 na 2 kratki stone zsuwającego się z góry do dołu, więc gdy niszczę np klocek przed sobą od razu spada na to miejsce nowy i mogę tak stać godzinami.

A może jest jakiś mod ?

Opublikowano

Co wy gadacie? Jest jakis malo znany skrot klawiszowy. Nie pamietam jaki, ale ja go z latwoscia wygoglowalem :)

Cały czas trwa dyskusja na temat przewagi DJów nad funkcją shuffle w winampie ~Paulo Coelho

Opublikowano

Słyszałem, że w pliku txt z konfiguracją Minecraft'a można wyłączyć pauzę przy minimalizowaniu

Plik options.txt w .minecraft: Linijka pauseOnLostFocus:true ustawiasz na false i teraz na oknie Minecraft'a dajesz lewy alt + tabulator, pokaże Ci się okno do wyboru okna (lol), trzymając alta i wciskając tabulator możesz wybrać na które okno chcesz się przełączyć.

Opublikowano

Słyszałem, że w pliku txt z konfiguracją Minecraft'a można wyłączyć pauzę przy minimalizowaniu

Plik options.txt w .minecraft: Linijka pauseOnLostFocus:true ustawiasz na false i teraz na oknie Minecraft'a dajesz lewy alt + tabulator, pokaże Ci się okno do wyboru okna (lol), trzymając alta i wciskając tabulator możesz wybrać na które okno chcesz się przełączyć.

Dzięki ! :)

Opublikowano

jeżeli masz na serwerze stoniarke to możesz nawet esc i zminimalizować bo to nic nie zmienia serwer zawsze będzie chodził bo inni normalnie latają po nim jak ty nawet masz wyłączonego minecrafta

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...