Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Inne] Ciekawy sposob segregowania masterek.

Camo.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Wychodząc z założenia, że większość z Was nie używa wszystkich 20 stron masterek jeden z użytkowników reddita wysunął ciekawą propozycję – wprowadził on strony tytułowe do swoich stron tak, że są one zgrupowane w specjalne kategorie tematyczne. Pomysł wydaje się prosty i jednocześnie skuteczny, także gorąco polecamy jego wypróbowanie.

42Pam.jpg

Zrodło: How2win.pl

riven_league_of_legends_signature_2_by_c

Opublikowano

Nic nowego (dla mnie) widziałem już ten sposób już kilka razy na profilach. Może i to przydatne lecz ja nigdy bym 3 stron run na zakladki nie poswiecił ;)

Opublikowano

Osobiście kilka razy się spotkałem z takim grupowaniem masterek, jednakże mi się to nie przyda. Może inni z tego skorzystają.

Co nie zmienia faktu, że pomysł bardzo dobry.

Opublikowano

To są maasterki a nie runy ? ;] Fajny pomysł

A fakt, widziałem na jakimś streamie jak ktoś miał tak runy posegregowane. Tank. ADC, AP.

Opublikowano

Czas temu zrobili taki sposób , jest przydatny aczkolwiek dla mnie nic większego on nie zmienia - i tak mam wszystkie specjalizacje w jednym pasku .

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...