Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[PROBLEM] :(

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jak pewnie słyszeliście w minecrafcie 1.6.2 doszły polskie znaki u mnie na serwerze nie nie działają :( jak mam rangę [Gracz] NICK to po wpisaniu polskiego znaku jest tylko tak <NICK> Dlaczego ,ale na prywatnym działają poprawnie PROSZE POMOCY! DAJE ++++++++++++++++++++++++++++++ Z góry dziękuje

Opublikowano

Moje pluginy : PTweaks ,NoCheatPlus ,Slot_Manager , Vault , PEX , Mulitverse-Core , PlayerHeads , Paintball , dynmap , AutoMessage , LogManager , MobGod , SG , MultiCommand , SpamHammer , NoObsidian , ColorMe , PlayerStatusSign , DeathMessage , AutoSaveWorld , MonsterBox , FishingTournament ,CleanroomGenerator , SimpleCensor , Essentials , EssentialsSpawn , Multiverse-Portal , xAuth , EssentialsCHat , WorldEdit , WorldGuard , TreasureChest, SimpleSpleef ,IslandWorld

Bład jest taki zasugeruje się moim Nickiem z gry "Bodzioo9"

[Gracz] Bodzioo9 : Wiadom.

Po wpisaniu polskiego znaku "ł"

<Bodzioo9> (I nic się nie wyświetla)

A jak mam słowo "Dużo"

<Bodzioo9> Duo

PROSZE O POMOC

Podaj listę swoich pluginów i dokładniej wytłumacz jaki jest problem.

Moje pluginy : PTweaks ,NoCheatPlus ,Slot_Manager , Vault , PEX , Mulitverse-Core , PlayerHeads , Paintball , dynmap , AutoMessage , LogManager , MobGod , SG , MultiCommand , SpamHammer , NoObsidian , ColorMe , PlayerStatusSign , DeathMessage , AutoSaveWorld , MonsterBox , FishingTournament ,CleanroomGenerator , SimpleCensor , Essentials , EssentialsSpawn , Multiverse-Portal , xAuth , EssentialsCHat , WorldEdit , WorldGuard , TreasureChest, SimpleSpleef ,IslandWorld

Bład jest taki zasugeruje się moim Nickiem z gry "Bodzioo9"

[Gracz] Bodzioo9 : Wiadom.

Po wpisaniu polskiego znaku "ł"

<Bodzioo9> (I nic się nie wyświetla)

A jak mam słowo "Dużo"

<Bodzioo9> Duo

PROSZE O POMOC

Sory za double

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...