Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie]Warto grać w Cabal Online?

FastFlash

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemka, szukam jakiejs darmowej gry MMORPG, natrafiłem na to, pytanie do grajacych, osiągne tutaj cos na globalu bez IS'a czy jak to sie tam nazywa w tej grze?

Opublikowano

Nie musisz wydawać kasy na rzeczy z IS'a, by dać sobie radę w grze. Oczywiście są pewne udogodnienia typu możliwość teleportowania się, +% do expa, ale możesz się bez tego obyć (dodatkowo bonusy do expa możesz sobie kupić za kasę w grze). Ja przykładowo nie wydałam ani złotówki na Cabala.

#don't care

Opublikowano

A pójdzie mi Cabal na procesorze 1.8 GHz i 2GB Ram? - dam opcje na minimalne, mi to nie przeszkadza. ;>

Myślę, że pójdzie. Na minimalnych tym bardziej. Dawaj na globala :)

#don't care

Opublikowano

A są tu jakies servery np tak jak w Metinie czy jest jeden duży gdzie każdy gra?

Zapraszam do naszego subforum, gdzie znajdziesz spis privów oraz różne informacje na ich temat:

http://www.mpcforum.pl/forum/441-cabal-serwery-prywatne/

Ja jednak osobiście zawsze polecam grę na globalu :)

Edit @down:

Mu chodzi o to czu jest jeden serwer na globalu, nie są 4 srv. Red Moon, Jupiter, Mars Mercury :)

Lol :D Grunt to czytanie ze zrozumieniem. I failed.

#don't care

Opublikowano

Nie graj na globalu zagraj na jamis privie polecam cabal x-world jest to polski serwer episode 8 :)

Mój pro złomek:

Procesor: Intel Pentium Dual-Core E5300 2.66 ghz | Karta graficzna: Asus Radeon HD 4350 | Mobo: Foxconn G31MX | RAM: 2gb ddr2 | Monitor: 1280x960 PnP | Zasilacz: Delta 300W

Opublikowano

@Up, nabijasz sobie posty przyjacielu ? powinien być % za spam ;) następnym razem opisuj czemu warto.

@topic, ja pare dni temu zacząłem grać w Cabala (grałem pare lat temu) znalazłem fajną gildię z ciekawymi ludźmi. Czy warto grać w Cabala ? To bardziej zależy o Teamu i z kim grasz jak grasz samemu to gra po krótkim czasie się nudzi. :)

Pomogłem ?   Zostaw vwPNej5.png?1

Opublikowano

Teraz ja mam takie pytanie, otóż chciałem założyć dzisiaj taki sam temat, ale kolega już to zrobił.

Jeżeli mam dość dobrą wiedze na temat cabala, to gdzie mi polecacie grać, global czy priv?. Prosił bym też o podanie nazwy;)

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Spróbuj zagrać, jak spodoba się to będziesz grał dalej ;)

Polecam tak jak Naiko globala, a nie śmieszne jakieś privy..

Na globalu wyleci Ci itemek, warty 1000zł i jakoś tam zarabiasz ;)

Wiem, że pewne osoby z samego craftu wyciągają 200-400 zł dziennie, więc nawet i można to mieć jako pracę. (:

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...