Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem] Plotme - łączenie działek.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam wszystkich. Przedstawię Wam problem od razu.

Więc, chodzi o to, aby "połączyć" kilka działek, by powstała jedna, większa działka. Przykładowo dla Vipów. Wiem, że to nie będą komendy, chociaż może będzie trzeba zakładać jakiś cuboid. Połączyć działki umie każdy gamoń, wystarczy zniszczyć deski dzielące działki, wypełnić to miejsce dirtem, zniszczyć ogrodzenia i zrobić jedno wielke ogrodzenie. ALE. Żaden gracz, bez uprawnień Administracji nie może budować/niszczyć w miejscu gdzie były te ścieżki dzielące działki. Jak dokonać tego, że gdy połącze działki w jedną, stanie się ona jedną wielką działką na której można budować? Dziękuję z góry.

Opublikowano

Wydaje mi sie, ze nie obejdzie sie bez modyfikowania tego w .jar, bo plugin ustawiony jest ze na drodze jest cub, mozesz ewentualnie zmienić wielkość dzialek, ale w tym przypadku bedziesz musial na nowo wygenerowac mape :/

Opublikowano

To także wiem Krzychu. Ale niestety póki co na języku Javy się nie znam, więc chyba sobie nie poradzę xD Narazie uporałem się z tym, by działał mi World Edit na PlotMe.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...