Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Jaki pakiet dla szturmowca

Pitagoras333

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, gram od niedawna i postanowiłem kupić jakiś pakiet bo bez tego jestem praktycznie bez szans
I tu pytanie co mam wybrać, szukam broni z która sprawdzała by sie na duże odległości, mam do dyspozycji jedynie 10 000 funds :(

Opublikowano

Bierz Kreftdjur. Dojedziesz nim do 3 lvl i kupujesz aek-971 na stałe (starczy funds), zakładasz dodatki z kreftdjura do aeka i ciśniesz ;)

Opublikowano

Jak nie wkurza Cie zbytnio odrzut to bierz śmiało krefdjur ten co qwerty Tobie polecił i AEK. Wkładasz te dodatki z pakietu (najlepsze dla famasa i aek) i masz szansę.
Jeszcze Ci zostanie na jakiś pistolecik :) Polecam MP 443 elite lub inni polecają m1911 :P Jeszcze może zostanie forsy to zostaw i poczekaj na pakiet z exp i credits na miesiąc :P

Opublikowano

BF jest wyjątkową grą, w której kałach, jedna z najbardziej docenianych broni na świecie, jest... słaba ;) Z 20 metrów może coś serią ustrzelisz, ale z Famasem w CQ i tak nie masz szans.

YGsMv3q.jpg
Opublikowano

@up

As val jest jeszcze szybszy. To moje op36 poradzi sobie z famasem.

@top

Jeśli będziesz kupował potem famasa, to bierz kreftdjur. Sgt.shop ma dobry pistolet i kolbe, ale dodatki zjeba e.

Opublikowano

Kałach słąby 90 m head dzisiaj! mój rekord 130m z nim na rappidaimreddot

I mówisz słaby ogarni sie dziecko !

...

Opublikowano

@2up

W pakiecie był z nemesis za 2900f. Alec teraz go nie ma. Normalnie kosztuje 12999f, ale czekaj na pakiet. Bo np. dzisiaj dodali pakiet z g53 dla inżyniera.

@up

Wyczywam ból zwieraczy xD. Ogólnie ruskie weapony to dobre giwerki, ale nikt ich nie docenia. No, może w sławie jest as-val. Do tych weaponów nie powinno używać się celowników. Jak komu pasuje, ty powiesz: z m145 gram lepiej niż z l85, ja powiem: jak chcesz.

Akacz to dobra broń w csie, w Dead Trigger(podstawówka nie gra albo piraci tę grę). Mogę ci pokazać staty ak z dead trigger.

Opublikowano

No to w takim razie jak mam jedynie 10000funds i raczej w przyszłości niebdęinwestował w grę to co mam brać, czekać na pakiet z famasem?

jeszcze jedno pytanko, AEK z dodatkami z tego pakietu mugł by konkurować z bronią taką jak: as-val , scar-l mp5 ump45 mg36? (wątpie)

Opublikowano

Nie porównuj karabinu szturmowego do pm'emek i machine gun. Aek to kozacka broń, nieraz pokonasz gracza z famasem. Więc kreftdjur+aek= kosa

Opublikowano

tak Aek'a też polecam!

@edit dodatki i kosa niemiłosierna

@up radze sobie do tego jeszcze w c4 zaopatrzyć!

...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...