Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Początki z grą

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam.

Dzisiaj pobrałem prywatny server mu (apomu), pierwszy raz gram w tą grę i mam parę pytań.

1.Skąd wezmę skille dla DK?

2.Jak ulepszać eq na większy + ?

3.Jak pisać na czacie ogólnym (żeby każdy widział)

4.Jak dodawać bonusy do przedmiotu i jak zmienić owe bonusy (jak wgl występuje taka opcja w mu)

100  [+]

300  [+]

500  [+]

700  [+]

900  [+]

1100[+]

1300[+]

1500[+]

1600[+]

1700[+]

1800[+]

Opublikowano

Witam.

Dzisiaj pobrałem prywatny server mu (apomu), pierwszy raz gram w tą grę i mam parę pytań.

1.Skąd wezmę skille dla DK?

2.Jak ulepszać eq na większy + ?

3.Jak pisać na czacie ogólnym (żeby każdy widział)

4.Jak dodawać bonusy do przedmiotu i jak zmienić owe bonusy (jak wgl występuje taka opcja w mu)

Częśc jest u kowala w lorencji reszte pewnie musisz wydropić z mobów, np regular blow z tarcan jako skill wyższej klasy dk

blessem do +6 soulem od +7 do +9 ale można tez od zera a dalej już w pralce z wykorzystaniem itemu na +9 min i kasy

przeważnie jest to komenta /post text potrzeba na to zen

bonusy no to już zależy masz kilka rodzajów itemów zwykłe mają tylko bonus do obrony i ataku do +16 lub +28 i uników w tarczy do +20 lub +35 i w wingach +16/28 dmg i 4%/7% hp recovery

w exe itemach masz w sumie 6 opcji one są stałe ich nie zmienisz, dopiero możesz je modyfikować w itemach socketowych tam każda una ma jakąś moc i ona zależy od poziomu osłonki.

Generalnie zobacz poradniki takie jak aiki jako podstawowy poradnik dalej guiamuonline i mój na razie przed update muonlinechronology.eu

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...