Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Jak pobrać plik z mega Beta

MałaAmy

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Niestety, ten hosting jest przeladowany animacjami, ladny i w ogole... ale tworcy spieprzyli jego podstawowa funkcje czyli download plikow. Mi tez to nie dziala..

Cały czas trwa dyskusja na temat przewagi DJów nad funkcją shuffle w winampie ~Paulo Coelho

Opublikowano

Niestety, ten hosting jest przeladowany animacjami, ladny i w ogole... ale tworcy spieprzyli jego podstawowa funkcje czyli download plikow. Mi tez to nie dziala..

A to się da jakoś pobrać hmmm ?? help ?

Opublikowano

Wlasnie ja mam chroma i nie dziala. Jakis blad czy cos. Widocznie sliczne guziki i animacje pobierania sa dla tworcow wazniejsze od tegp ZEBY TO W OGOLE K**WA DZIALALO.

No ale to beta..

Cały czas trwa dyskusja na temat przewagi DJów nad funkcją shuffle w winampie ~Paulo Coelho

Opublikowano

mi działa bez problemu na FF i drze pliki po 500 kb/s do 1 MB/s , upload nawet ok 2 MB/s, średnio ok 1,6 MB/s

If you = stupid then

insert(foot.in.your.ass)

end if

licznik-54-96732-stat.png

Admin Cienia
Opublikowano

Na firefox nie działa, w sumie może i działa ale trzeba ostro sie nakombinować, ja dałem sobie spokój, pobierz stabilnego chroma i odpal to na nim.

Astra G 2.0 Turbo 247KM 351NM

Opublikowano

żadnych wtyczek nie potrzeba, dział od razu nawet zaraz po instalacji systemu na czystym FF i od windowsem tak samo pod linuxem

If you = stupid then

insert(foot.in.your.ass)

end if

licznik-54-96732-stat.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...