Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

PayPal problem (Szybki przelew a pieniędzy dalej nie ma)

Kerneqly

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam! Mam problem z PayPalem. Dzisiaj ok. 12 wykonałem "błyskawiczny" przelew i do teraz pieniędzy na koncie PayPal brak. Nie wiem co jest powodem tego opóźnienia (czyżby to, że dzisiaj święto?)

PayPala założyłem wczoraj specjalnie dla "humble bundle" aby kupić tam gry. Wpłaciłem 15,5zł.

Nie wiem czy to ważne, ale przelew wykonywany był z PKO a na PP e-mail potwierdzony. Nie mam także przypisanej żadnej karty.

Bardzo proszę o pomoc, z góry dzięki ;)

Opublikowano

Na pewno nie przez święto, ja dziś bez problemu wszystko zrobiłem.
Może to przez bank? Ja jestem w mBanku i mam wszystko od razu a nie wiem jak u Ciebie, czy tam nie wysyłają o konkretnej godzinie pieniędzy czy coś w tym stylu.

Moja galeria:

ZZN1o2Z.png

Tą niezaprzeczalnie piękną grafiką uraczył mnie użytkownik Atacama

Urban Exploring, fotografie z różnych opuszczonych miejsc :)

Opublikowano

część przelewów przechodzi ręczną weryfikacje w banku , jakbyś nie zauważył to dziś jest święto

tak przy okazji , bez potwierdzenia konta bankowego możliwe że nie przejdzie przelew do PP , mimo wpłaty może zostać odrzucony

If you = stupid then

insert(foot.in.your.ass)

end if

licznik-54-96732-stat.png

Opublikowano

Tak takie samo nazwisko. Powodem jest może to, że nie jestem pełnoletni ? Jakiego potwierdzenia konta bankowego ?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...