Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem] Metin2mod

GumISsSxX

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ściągnąłem metin2moda na serwery 2012/13 i dodałem ip priva na którym gram loguję się na postać a w oknie czatu pojawia się komunikat "twoja wersja klienta jest nie obsługiwana czy jakoś tak. Ściągnij łatkę" a następnie kicka do okna wyboru serwerów. wie ktoś jak to naprawić ?

Opublikowano

Ip i porty poprawnie dodałem. Nie wiem czy to ważne ale metin2moda zainstalowałem na kliencie od serwera a nie czystym mt2

Dobra przeczytałem poprawnie poradnik zaraz dam odp czy działa ;)

Mam pong serwera lecz w serwerinfo.exe mam zablokowaną możliwość zmian (nie mogę kliknąć w miejsce wprowadzania pongu)

Opublikowano

Też mam problem z modem ;P Zawiesza na "Zostaniesz połączony z serwerem", a pong i report jest poprawny.

Opublikowano

HahAH wiem o co chodzi na nowej bince 2012 nie ma PONGU !! wiec nie mozesz pisac ze jest poprawny !! Miałeś zły report, zmieniłeś też pong i sie zepsuło wszystko :) polecam od nowa zainstalowac i zmienic tylko REPORT!

Zapraszam na Moja strone znajdziesz tam odpowiedzi na najczęstsze problemy z modem jak zarabiać przez adf ly i pickupa ravia jak i nowego bocika niestety nie działajacego na zminimalizowanym automatyczne odpowiadnie na PW ! :)

Moja strona : http://punisherxsite.tk/

Opublikowano

A jak zmienić report ? :rolleyes:

Zmieniłem report tzn nie zmieniłem bo jest ten sam. Ale wisi mi cały czas na zostaniesz poł z serwerem skoro nie ma pongu to jak to naprawić ?;(

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...