Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Wykorzystywanie procesora

pafuf123

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam mam problem z procesorem nic nie robie a zużycie procesora jest 50% i nigdy nie zejdzie nizej ostatnio chodzil dobrze teraz cos sie zjebało screen menadrzera zadań;

http://speedy.sh/FNPPe/ss.png

Skan;

https://www.virustotal.com/pl/file/e82b58073255aba0a849c1a8695999469d2169df3e3e7b98dbc469eb36511aa6/analysis/1376575073/

skanowałem komputer anty wirusem i wykryto zagrozenia i usunełem je skanowałem anty wirusem i nadal to samo prosze o pomoc

Opublikowano

nie schodzi poniżej 50% to tyle musi być wykożystywane przez pulpity skajpaje itd

Opublikowano

pff ten pentium wygląda na ten średniowieczny i ty się dziwisz? To normalne na win 7

graphic.png

Opublikowano

Mówię że to normalne i nie masz za bardzo się o co martwić -_-'

Spróbuj Ccleaner i ADWCleaner, może coś polepszy.

graphic.png

Opublikowano

start -> msconfig.exe
zakładka usługi, ukryj wszystkie usługi firmy microsoft, to co zostanie wyłącz (wszystko)
zakładka Uruchamianie, zostaw to co Ci potrzebne przy starcie systemu (gg, skype) resztę wyłącz
po tym dajesz OK.

Wyłączysz tak niepotrzebny syf uruchamiający się wraz ze startem systemu.

Potem ściągnij program Odkurzacz i przeczyść nim kompa na wszystkie możliwe sposoby.

Jeśli problem nie zniknie stawiam na jakiegoś wira.

Opublikowano

Masz zainfekowany komputer, tak samo miałem. Tutaj pewnie nikt się na tym nie zna więc lepiej idź na inne forum na którym dasz logi z programu OTL. Wysłałem ci link na PW.

PMK3yt4.png

Opublikowano

@UP Zamiast OTL może od razu ściągnąć Dr.Web Cure It i na full skanie go puścić. Zanim się doczeka sprawdzenia logów OTL to będzie miał gotowy PC.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...