Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Csro Alexandria

turas201

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Słyszałem że ma wejść na Csro Alexandria a wraz z nią 105lv. Gra ktoś na tym serwerze? Sciągnąłem sobie instalkę ale mi nie działa <_< . Csro jest teraz wyłączone? :rolleyes:

,,In our eyes the era of private Silkroad servers has come to an end. Therefore is ECSRO not going to come back."

polska.gifPiszę poprawnie po polsku.

Opublikowano

Tak !

O 17:00 naszego czasu zaczeła sie inspekcja trzeba pobrac patch i go zainstalowac inspekcja skonczy sie o 5:00 rano 16-ego stycznia

RGVub29YX19fZXVuZV9fXzEwX19fQjVOVF9fXzhfX18xMDBfX19Qb2xhbmQucG5nX19fNl9fXzRfX18wMDAwMDBfX19zb2xv.png

Opublikowano

Witam wszytskich. Mam problem z manual patchem. Pobralem wszystko ladnie pieknie. Ale przy probie uruchomienia manual patcha wyskakuje jakis blad. Jak probuje to jakos z`patchowac to zaczyna sie automatyczny update i idzie 5 % na 40 minut :( Prosze o pomoc jak to zrobic szybciej. Pozdrawiam

Opublikowano

@UP

Patch posiada 2 pliki.

Wypakuj obydwa do folderu Csro.

Najpierw kliknij mały plik z rozszerzeniem .vbs

Zapisuje on sciezka wypakowywania patcha.

Odpal patch.

Powinno działać.

@DOWN

To nie jest błąd.

Ja mam tak samo.

Zaakceptuj to i ścieżka do rozpakowania się zmieni.

Opublikowano

Niestety to samo. Przy odpaleniue VBS`a wyskakuje bład z chinskimi znaczkami...Nie mam pojecia o co piec. Zrobili by nowego clienta i nie byloby klopotow ^^

Opublikowano

Niestety to samo. Przy odpaleniue VBS`a wyskakuje bład z chinskimi znaczkami...Nie mam pojecia o co piec. Zrobili by nowego clienta i nie byloby klopotow ^^

Otworz zangielszczenie przez 7zipa to zawsze działa xD

Opublikowano

Sciągnąłem manual patcha ale ładuje mi się w pół sekundy i wyskakuje błąd

beztytuubm.jpg

gdy odpalam silka to się ściąga update tylko że w godzinę mi weszło 7%

,,In our eyes the era of private Silkroad servers has come to an end. Therefore is ECSRO not going to come back."

polska.gifPiszę poprawnie po polsku.

Opublikowano

@up- Pobierasz patcha wklejasz do folderu z silkiem, potem odpalasz patcha jak Ci się z patchuje do odpalasz lunchera i robi Ci się w luncherze i grasz.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...