Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem] Juiced - porysowana płyta

Plesniawek#

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, mam na płycie grę Juiced wraz z innymi grami i chciałbym w nią pograć, płyta z jakiejś tam gazetki kupionej kilka lat temu. Płyta jest porysowana i gdy chcę zainstalować Juiced to jest jakiś lag przy ładowaniu na początku, przez to, że płyta jest porysowana. Mogę włączyć tak, że mam foldery z rzeczami z tej płyty i tam jest Juiced zajmujący 1.8Gb. Gdy chcę go skopiować do folderu na dysku D to kilka plików się skopiuję i jest dalej kopiowanie, pasek się ładuję i tak cały czas przez kilka minut i musiałem to wyłączyć menadżerem. Wie ktoś jak to skopiować żeby zagrać?

Opublikowano

Hmm, może skopiowanie zawartości całej płyty na inną pomoże.

Wejdź to folderu na płycie, w którym jest gra i spróbuj uruchomić plik instalacyjny jako administrator i ze zgodnością.

Opublikowano

Hmm co da uruchomienie ze zgodnością i jaki admin skoro płyta jest porysowana ? xD I jak mam z tej płyty skopiować na drugą jak mam tylko 1 wejście na płytę w kompie, czyli pierw trzeba na dysk czego nie idzie zrobić ;x

Budowniczy
Opublikowano

Wystarczy iść do komisu z grami i tam ci ją wyczyszczą. Ale zabiorą za to 10-15 zł, ale jeśli chcesz to możesz iść.

Odradzam, robienia to samemu, ponieważ możesz na zawsze zniszczyć płytę !!!

W komisie, z grami mają taką maszynkę, która czyści płyty, ale ona drogo kosztuje :/

No to tak jak mówiłem. idz do komisu i tam ci naprawią, najłatwiejszy sposób :)

Pozdrawiam, jeśli nadal będziesz miał pytania to pisz !

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...