Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[P] Zawieszanie się clienta

xPrzemeKx

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć :)
Od tygodnia znowu gram w CA, jak kończyłem grę 4 miechy temu to Combat działał mi w pełni normalnie. Teraz zdarza mi się coś takiego jak na screenie poniżej. Nic się nie da zrobić, wszystkie przyciski szare, nieaktywne. Muszę wyłączyć CA przez menadżer zadań. Też Wam się to zdarza ? Mnie uda się czasem zagrać 10 gier i nic a czasem po jednej grze już zawiesza się. Myślę że istotną informacą będzie to że się przerzuciłem z WinXP na Win8.

http://www.tinypic.pl/b6oqslkvtcfh

Z góry dzięki za pomoc.

Opublikowano

Ale mnie się to nie zdaża czasem, ja to mam kilkanaście razy dziennie, a gram po 4-5 godzin. Wątpię że jest to wina neta, mam bardzo dobre łącze, nigdy nie mam żadnych lagów, dc itp.

Opublikowano

Ale mnie się to nie zdaża czasem, ja to mam kilkanaście razy dziennie, a gram po 4-5 godzin. Wątpię że jest to wina neta, mam bardzo dobre łącze, nigdy nie mam żadnych lagów, dc itp.

Ja też mam dobre łącze w miarę, ale czasem wystarczy pół sekundy zaniku internetu i tak jest. Spróbuj zresetować modem.

674071459604241683421.gif

Opublikowano

Masz po prostu nie stabilne łączę, spróbuj parę razy zresetować router czy też go przywrócić do ustawień fabrycznych (taka mała dziurka w routerze).

Opublikowano

@McGrasus Przez kabel

Łącze mam akurat bardzo stabilne, miesiąc temu zmieniałem neta bo poprzedni usługodawca był koszmarny, tam miałem ciągłe dc, braki neta przez kilka godzin, koszmar. Teraz mam UPC 30 Mbps.

@Piecu
Nie jestem laikiem nie musisz mi mówić jak się przywraca ustawienia fabryczne :P Już dawno tego próbowałem, nic się nie zmieniło.

Wszystkim dałem Like ;)

Opublikowano

Tłumaczyłem że to nie wina internetu... Jakoś w innych grach nie rozłącza mi neta, jak oglądam jakieś streamy również. Internet cały czas działa płynnie.
@up reinstala też próbowałem

Opublikowano

Zauwazylem to samo u siebie, od ostatniego razu tez mi sie tak dzieje, gram normalnie i naraz wyrzuca mnie do lobby i musze menadzerem zadan windowsa wylaczac ca

nic z tym chyba narazie nie zrobisz, nexon musi to naprawic

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...