Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Ban za kamera?

zlotybin

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam.

Zamierzam pograć znowu w Metina, a dodam że ostatni raz grałem z 3 lata temu.
Szybkie, konkretne pytanie, czy za samo posiadanie KamerModa można dostać bana?

Potrzebny mi tylko fishbot, i ewentualnie buffbot.

Wiem że mogę dostać bana jak ktoś mnie przyłapie na łowieniu, chodzi mi o to czy mogę dostać bana za samo to że gra wykryła zmodyfikowane pliki.

/link poza MPC

Opublikowano

Pewnie że dostaniesz bana. Nie ważne że tylko uzywasz paru "wspomagaczy" możesz tylko grać na samym Kamerze i nic nie uzywac i tak dostaniesz bana. GM mają wszystko czarno na białym że wchodziłem na Modzie.

Opublikowano

Ok dzięki za odp, w takim razie gram bez żadnych wspomagaczy, do zamknięcia.

Zawsze możesz zaryzykować. Ale to też na PL się nie opłaca na Privach już prędzej.

Opublikowano

Myśle, ze chodzi tez o server. A jesli chcesz fishbota to moze nie na kamerze tylko samego ;0 Ale w logach sprawdza i banik bedzie!

d2dp.png

Opublikowano

Nie wiem jak jest teraz , ale jak kilka miesięcy temu grałem jeszcze na s26 to używałem fishbota w ten sposób , że wyexpiłem nowe konta + każde na osobnym mailu do 30lvl ( najlepiej na bocie ). Łowiłem na fishbocie od kamera wbudowanego w moda , po jakies 3 godziny dziennie na dwa konta , najczęściej na 2-3h i po tym czasie przerzucałem małże poprzez wywalanie na ziemie , a następnie następne dwa odpalałem. Postacie dostawały bana jedynie wtedy kiedy za długo łowiły np. cały dzień lub pół dnia , żadnego bana nie dostałem od gm w grze , bo wykrywacz gm na pasku , a także pod komenda /gm działały znakomicie. Nie wiem jak jest teraz , ponieważ nie gram na plu , ale możesz wyexpić jakąś postać do 30lvl i spróbować po 2h dziennie łowić i zobaczyć czy będzie ban , odradzam łowienie wtedy kiedy jesteś zalogowany na drugim cliencie na swoje główne konto.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...