Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem] Jak zainstalować patch 5.0.1 ?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Posiadam wersję 4.3.4 (15595) enGB i postanowiłem zainstalować dodatek MoP. Jak włączam BackgroundDownloader to tworzy mi się folder TempMig a w nim kolejny 5.0Migration-data. W nim utworzyły się 3 pliki które wcześniej ściągnąłem z

http://www.wowwiki.com/Patch_mirrors

(4.3.4.15595 → 5.0.1 ~6.1Gib enGB). Wrzucałem te 3 pliki do folderu 5.0Migration-data i wtedy odpaliłem downloadera, ale w nim takie coś:

update.jpg

Nigdy wcześniej nie updatowałem wowa bo ściągnąłem gotowego z torrentów. Chciałem zagrać na serwerze Pandashan i wydaje mi się, że ten patch jest nie zbędny do dalszej aktualizacji do wersji 5.0.5. Dodam, że posiadam system operacyjny Windows Vista i to, że próbowałem downloader uruchamiać z prawami administratora i nic to nie daje. Sam nie wiem co mam zrobić, dlatego proszę was o pomoc. Z góry dziękuję.

Opublikowano

Rozumiem, że patch sciagnales w plikach .mpq?? To te mpq wrzucasz do folderu "updates", a potem odpalasz launchera. Chyba, że patch masz w .exe to odpalasz jak każdy inny program

1373369406-U138092.png

Opublikowano

Jak wrzucę te 3 pliki mpq do folderu updates i odpalę downloader to zaczyna mi się pobieranie tego patchu co widać na screenie u góry i pisze 8,49 GB z 14,3 GB oraz tworzą mi się 3 pliki w folderze 5.0Migration-data, te same które wcześniej wrzuciłem do updates. Poszukałem trochę w googlach i wydaje mi się, że mam zły plik wow.tfil który jest odpowiedzialny za update gry. W internecie znalazłem niestety ten plik tylko do wersji 5.3 a ja nie chcę robić update do tej wersji tylko do 5.0.5. Ktoś ma jakiś pomysł ?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...