Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Brak Dropu

Asperin

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam!

Od pewnego czasu, a mianowicie od 2 tygodni nic mi nie dropi. Z tego co wiem restart dropu jest w każdy czwartek. Dziś też jest czwartek i nic mi nie dropi a gram już 3 godzinę. Krążą plotki że Valve zmieniło częstotliwość dropu. Tak więc się zapytam, co o tym sądzicie ? oraz czy macie jakieś sugestie dotyczące mojego problemu ?

Pozdrawiam!

Opublikowano

Pisz do Supportu.

A jedyne, co Valve zmieniło to sposób odbierania itemów, przez co nie da się już idlować.

0eab14ddf550.png

Opublikowano

Dobra napisze do Supportu.

@edit: Zanim Mi odpiszą z tego Supportu, to może macie jakieś sugestie co do mojego problemu ?
Dodam też że sprawdzałem spójność plików, ale to na nic. Tak wiem że to od tego nie zależy, ale warto od czegoś zacząć co nie ?

Opublikowano

Dobra napisze do Supportu.

@edit: Zanim Mi odpiszą z tego Supportu, to może macie jakieś sugestie co do mojego problemu ?

Dodam też że sprawdzałem spójność plików, ale to na nic. Tak wiem że to od tego nie zależy, ale warto od czegoś zacząć co nie ?

Dziwne, ja już gram 5 godzin dzisiaj i też nic nie dropi.. Wczoraj w ogl. nie grałem..

Opublikowano

Pisz do Supportu.

A jedyne, co Valve zmieniło to sposób odbierania itemów, przez co nie da się już idlować.

0eab14ddf550.png

Opublikowano

To że zmienili coś oficjalnie, to nie znaczy że nie mogli zmienić niczego po cichu..

Opublikowano

Dobra, problem rozwiązany, jeśli ktoś miał coś podobnego, niech napisze do Supportu odpowiedniego maila. Odpiszą w ciągu kilku dni (mi odpisali w ciągu 3 dni).

Temat można zamknąć.
Dziękuję za wszelką pomoc!

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...